İşte Aykut Kocaman'ın ilk hedefi

Güncelleme Tarihi:

İşte Aykut Kocamanın ilk hedefi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 08:05

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, saha içi başarılarının saha dışındaki huzurdan geçtiğine inanıyor. Bu bağlamda 2 sezondur yaşanan travmanın izlerini silmekle işe başlayacak olan deneyimli hoca, önceliği takımın kaynaşmasına verecek.

Haberin Devamı

SARI-lacivertlileri yeniden kolej havasına sokmak amacındaki Kocaman, sıkıcı geçen Topuk Yaylası kampının süresini kısa tutacak. Kocaman’ın teknik heyetiyle oyuncuların ilişkisinin sıkı bağlara dayanmasını istediği belirtilirken sezon boyunca sosyal aktivitelere de ağırlık verilecek.

BİRE BİR GÖRÜŞECEK
Yaylada plaj voleybolu, ayak tenisi gibi oyuncularla futbolcularını rahatlatmayı düşünen başarılı hoca, ayrıca tüm öğrencileriyle de bire bir konuşmalar yapacak. Tesislerde yaşanacak devrim bunlarla da sınırlı kalmayacak. Kocaman, medya ile olan ilişkileri de tamir edecek. 2 sezondur dış dünyaya kapanan F.Bahçe’de önümüzdeki sezonda bazı antrenmanlar gazetecilere açılacak. Bu sayede iletişim, daha sağlam temeller üzerine oturtulacak.

KAMENİ AN MESELESİ
Volkan Demirel’le rekabete girecek kaleci arayışında ismi 1 numarada olan Kameni’nin bu hafta sonuna kadar resmi imzayı atması bekleniyor. Kamerunlu file bekçisinin de teklife sıcak bakması transferin önünü açarken, yöneticiler bu oyuncuyla ilgili şunları söyledi: "Seneye daha çok rekabete açık ve 1 numara için daha güçlü bir adayla yola çıkmayı düşünüyoruz. Eğer Kameni ilk senesinde bu istekleri karşılarsa seneye de onunla devam edebiliriz." (Vatan)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!