İstanbul Yarı Maratonu'nda büyük sürpriz!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Yarı Maratonunda büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 19:59

Oyuncu kardeşler Hande Soral ve Bensu Soral, bu kez Vodafone İstanbul Yarı Maratonu için bir araya geliyor. Ekranların ve beyazperdenin sevilen yüzleri Soral Kardeşler, 30 Nisan’da Tarihi Yarımada’da düzenlenecek Vodafone 12. İstanbul Yarı Maratonu’na katılacak.

Haberin Devamı

Başarılı performanslarıyla son dönemin en beğenilen oyuncuları arasında yer alan Hande Soral ve Bensu Soral, ekranların ve beyazperdenin ardından koşu pistlerinde de boy göstermeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncular, Vodafone’un isim sponsorluğunda 30 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada’da düzenlenecek Vodafone 12. İstanbul Yarı Maratonu’na katılacak. #kenditarihiniyaz hashtag’i ile yarı maratona nasıl hazırlandığını anlatan en güzel fotoğrafı paylaşan 3 kişi, Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na ücretsiz katılma ve Soral Kardeşler ile tanışma hakkı kazanacak.

Soral Kardeşler, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’un ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, yarı maraton için yaptıkları hazırlıkları paylaştı.    

“Takım arkadaşlarımızı bekliyoruz”

Haberin Devamı

Pek çok spor dalı gibi koşunun da sağlığı ve zindeliği beraberinde getirdiğini belirten Soral Kardeşler, “Her yaştan insan koşabilir. Koşmak, motivasyonunuzu ve mutluluğunuzu artırıyor. İnsan kendini daha iyi hissediyor. 30 Nisan’da biz de yarı maratonda olacağız. Tüm takipçilerimizi yarışmaya katılmaya davet ediyoruz. #kenditarihiniyaz hashtag’i ile maratona nasıl hazırlandığını anlatan en güzel fotoğrafı paylaşan 3 kişi Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na ücretsiz katılma ve bizimle tanışma hakkı kazanacak. Fotoğraflar Vodafone tarafından seçilecek. Bizimle koşacak katılımcılar ile tanışmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

“Dengeli beslenin, uygun kıyafet seçin”

Yarı maraton için hazırlıklara başladıklarını söyleyen Soral Kardeşler, koşmak isteyenlere şu tavsiyelerde bulundu: “İlk kural, dengeli beslenmek. Şekerden ve yağdan uzak durun. Sıvı gıda ve yeterli sıvı alın. Ne giyeceğinizden ne yiyeceğinize, her şeyinizi koşu öncesi planlamanız gerekiyor. Mesela, pamuklu tişörtler giymekten kaçının ve koşu için teknik kumaşlardan tasarlanmış kıyafetleri tercih edin. Antrenmanlarınızda denediğiniz ve sizi memnun eden ayakkabılarınızı giyin. Yarıştan birkaç saat önce hafif bir yemek yiyin. Yarış sırasında sık sık sıvı almayı ihmal etmeyin. En önemlisi, kendi kendinize ‘neden orada olduğunuzu ve neyi başarmak istediğinizi’ tekrar edin.”

Haberin Devamı

“Sporcular kendi tarihlerini yazacak”

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise, Vodafone ismiyle özdeşleşen bir yarı maratona daha imza atacak olmanın heyecanı içinde olduklarını ifade ederek, “Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, Türkiye’nin gücüne ve potansiyeline olan inancımızın ve güvenimizin, yatırımlarımıza devam ettiğimizin en somut göstergesini oluşturuyor. Bu maratonlara yalnızca adımızı vermekle yetinmiyoruz, iletişim yatırımı da yaparak ülke ve dünya çapında bilinirliğini ve erişimini 360 derece desteklemeye çalışıyoruz. İstanbul’u spor konusunda marka haline getirerek dünya sahnesinde en üst sıralara taşımak istiyoruz. Sporcularımız, 30 Nisan’da İstanbul’un en güzel noktalarından biri olan Tarihi Yarımada’da kendi tarihlerini yazmak için koşacak” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!