İspanya Kral Kupası'nda yarı final El Clasico oldu! iddaa'da TEK MAÇ fırsatı...

Güncelleme Tarihi:

İspanya Kral Kupasında yarı final El Clasico oldu iddaada TEK MAÇ fırsatı...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2019 11:55

İspanya Kral Kupası'nda yarı final heyecanı El Clasico ile doruğa çıkacak! iddaa'nın TEK MAÇ olarak belirlediği karşılaşma öncesi son gelişmelere ve oranlara göz atalım...

Haberin Devamı

Barcelona

- Lionel Messi kamp kadrosunda yer aldı ama durumu belirsiz.

- Hollandalı kaleci Jasper Cillessen, stoper Samuel Umtiti, kanat oyuncusu Ousmane Dembele ve sezonu kapatan Rafinha ise Barcelona adına El Clasico'da yer alamayacak.

- Son 9 El Clasico'da ev sahipleri sadece 2 kere kazanabildi. Barcelona'nın Camp Nou'da oynadığı son 5 El Clasico'da sadece 1 galibiyeti bulunuyor.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Real Madrid

- Santiago Solari'nin Lucas Vazquez'i El Clasico'ya özel hazırladığı iddia edilmişti ama kadroda kimsenin yerinin garanti olmadığını, kendisine sorulan Vinicius Jr. sorusu ile almış olduk.

- Bir muhabir, "Vinicius Jr. artık ilk 11'de düzenli olarak yer alacak mı?" diye sordu. Solari ise, "Kimsenin yeri garanti değil, iyi olan formayı alır." cevabını verdi.

Haberin Devamı

- "Messi'nin olup olmaması sizi etkileyecek mi?" sorusuna ise, "Her zaman en iyilere karşı oynamak istersiniz ama biz hazırlığımızı karşı takımda Messi var ya da yok diye yapmıyoruz." diyerek cevap verdi.

- Son 26 El Clasico'nun sadece 5'i berabere bitti ama Camp Nou'da oynanan son 4 maçta 2 kere sahadan taraflar eşitliği bozamadan ayrıldı.

El Clasico CANLI yayınla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!