İskoçya'da gündem Lig Kupası! Banko maç arayanlar...

Güncelleme Tarihi:

İskoçyada gündem Lig Kupası Banko maç arayanlar...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2018 10:11

İskoçya'da sezon, resmi olarak geçtiğimiz hafta sonu oynanan Lig Kupası grup maçlarıyla başladı. Bu akşam ise gruplarda ikinci maçlar oynanacak.

Haberin Devamı

13 Temmuz Cuma günü, Premiership ekiplerinin kapışmasında, normal süresi 0-0 biten maçta, Kilmarnock evinde St. Mirren'e penaltılarla kaybetti ve İskoçya'da sezon resmen başladı.

İlk grup maçlarında iki de sürpriz yaşandı.

İskoçya Lig 2 (4'üncü kademe) ekiplerinden Annan Athletic, Premiership takımı Hamilton'ı, 97 doğumlu Aidan Smith'in golüyle 1-0 geçmeyi başardı.

İskoçya Lig 1 (3'üncü kademe) temsilcisi Montrose ise Championship'ten Falkirk'i, deplasmanda, Martin Rennie'nin golüyle 1-0 devirdi.

Ross County zayıf Elgin'i, Inverness CT de zayıf Cove Rangers'ı geçerken zorlanmadı. Dundee United deplasmanında Arbroath, Clyde deplasmanında Edinburgh City, normal süreleri berabere bitirip, penaltılarla ekstra 1 puan daha alarak dikkat çektiler.

5'erli 8 gruptan oluşan Lig Kupası ilk tur aşamasında, 90 dakikalar berabere biterse direkt penaltı atışlarına geçiliyor. Penaltıları kazanana ise "+1 puan" daha veriliyor.

Haberin Devamı

İlk maçların sürpriz takımı Annan Athletic, Berwick maçını da kazanır mı?

Arbroath'a sürpriz şekilde puan kaptıran Dundee United, Ross County deplasmanında ne yapacak?

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!