İskoç raket, futbol takımına transfer oldu!

Güncelleme Tarihi:

İskoç raket, futbol takımına transfer oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 11:48

Kasım 2016'da dünya 1 numarasına kadar yükselen İskoç raket Andy Murray, 2017 yılını sakatlıklar geçirdi. Son 3 büyük turnuvaya da katılmayan tenisçi, sürpriz bir şekilde Hibernian'a transfer oldu.

Haberin Devamı

Andy Murray'nin kurduğu "77 Sports Management" şirketi, Hibernian forması giyen iki genç oyuncuya mentor olmak için Hibernian ile anlaşma imzaladı.

19 yaşındaki Ryan Porteous ve 18 yaşındaki Fraser Murray ile başlayacak destek, Andy Murray'nin de katılımıyla tüm Hibernian Akademisi'ni kapsayacak.

Ryan Porteous - İskoçya U19 milli takımı kaptanı ve stoper bölgesinde forma giyiyor. 12 yaşında Hibernian sistemine katıldı.

Fraser Murray - U19 milli takımında forma giyiyor ve bu sezon A takımda 6 maça çıktı, 2 gol atmayı başardı. Hibernian sistemine 2009 yılında, 10 yaşında katıldı.

Hali hazırda 21 yaşındaki Britanyalı sprinterler Shannon ve Cheriece Hylton ile 17 yaşındaki tenis oyuncusu Aidan McHugh ve 19 yaşındaki bir başka tenis oyuncusu Katie Swan'a mentor destek veren Andy Murray; "1950'lerde büyük babamın formasını giydiği zamanlardan beri ailecek Hibernian taraftarıyız. Futbola olan tutkum çok fazla, kulüple ve genç arkadaşlarla çalışmak için sabırsızlanıyorum." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!