İngiltere'de gözler Federasyon Kupası'nda! Salford'un iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

İngilterede gözler Federasyon Kupasında Salfordun iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2018 13:36

İngiltere Ulusal Ligi'nde (5. kademe) mücadele eden Salford, İngiltere Lig 1'de (3. kademe) düşmeme mücadelesi veren Shrewsbury ile oynuyor. İngiltere Federasyon Kupası karşılaşması öncesi takımlardan son gelişmelere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

Salford

- İngiltere'de sessiz ve derinden büyüyen bir takım var, Salford City!

- Kulübün %50 hissesine Manchester United efsaneleri Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville, Paul Scholes ve Nick Butt, diğer %50'ye ise Sinagapurlu iş adamı Peter Lim sahip. Peter Lim aynı zamanda Valencia'nın da sahibi...

- İngiltere Ulusal Ligi'nde (5. kademe) mücadele eden Salford, bu sezon başında yaptığı transferlerle gündemi meşgul etmişti. Sezonun ilk 3 maçında galibiyetleri yoktu ama sonrasında oynadıkları 17 maçta hiç kaybetmediler, 12 defa da kazandılar.

- Lige yeni yükselmiş olmalarına rağmen bu denli başarılı olmalarının altında ise elbette yatırım ve bu yatırımı boşa çıkarmayan oyuncuların olduğunu söyleyebiliriz. (Adam Rooney - 20 maç - 15 gol)

Shrewsbury

Haberin Devamı

- İngiltere Lig 1'de (3. kademe) mücadele eden Shrewsbury ise kendi liginin düşme hattına oldukça yakın.

- Salford ile oynadıkları Federasyon Kupası ilk maçından 1-1 beraberlikle ayrıldıktan sonra John Askey ile de yolları ayırmışlardı. Son 2 maçta takımın başında kaleci antrenörü Danny Coyne var ve rövanşa da onunla hazırlandılar.

- İç sahada bu sezon hiç kaybetmeyen ve kadro kalitesi 5. kademenin oldukça üstünde olan Salford karşısında işleri kolay olmayacak.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!