Belçika, İngiltere'yi 1-0'la geçti... İşte maçın özeti ve golleri

Güncelleme Tarihi:

Belçika, İngiltereyi 1-0la geçti... İşte maçın özeti ve golleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2018 11:21

Dünya Kupası grup aşaması karşılaşmaları İngiltere ve Belçika arasında oynanan son maçla birlikte tamamlandı. Belçika, İngiltere karşısında 1-0'lık skorla galip oldu ve grubu lider tamamladı.

Haberin Devamı

Dünya Kupası’nda grup aşaması G Grubu maçları ile sona erdi. Grupta lideri belirleyecek olan karşılaşmada Belçika, İngiltere’yi 1-0’lık skorla mağlup etti ve grubu 9 puanla birinci sırada noktaladı.

Belçika’nın golünü 51’de Adnan Januzaj kaydederken iki takım da maça rotasyon kadrolarıyla çıktı. Grubu lider bitiren Belçika, H Grubu ikincisi Japonya ile eşleşti. Bu mağlubiyetle 6 puanla ikinci olan İngiltere ise H Grubu lideri Kolombiya ile eşleşti.

Belçika'da 51. dakikada sahneye çıkan Adnan Januzaj, sol ayağıyla uzak direğe güzel bir vuruş göndererek takımını 1-0 öne geçirdi ve karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

İNGİLTERE, BREZİLYA'DAN KURTULDU

Son 16 turunda Belçika, Japonya ile İngiltere ise Kolombiya ile eşleşti. Grubu ikinci tamamlayan İngiltere, Kolombiya'yı geçmesi halinde yarı finale kadar büyük bir takım ile eşleşmeyecek. Belçika ise Japonya'yı geçmesi halinde çeyrek finalde Brezilye - Meksika galibi ile oynayacak. İngiltere ise bu sonuçla olası bir Brezilya eşleşmesinden kurtulmuş oldu.

Haberin Devamı

Stat: Kaliningrad
Hakemler: Damir Skomina, Jure Praprotnik, Robert Vukan (Slovenya)
İngiltere: Pickford, Jones, Stones (Dk. 46 Maguire), Cahill, Dier, Arnold (Dk. 79 Welbeck), Loftus-Cheek, Delph, Rose, Rashford, Vardy
Belçika: Courtois, Dendoncker, Boyata, Vermaelen (Dk. 74 Kompany), Fellaini, Dembele, Chadli, Thorgan Hazard, Januzaj (Dk. 86 Mertens), Tielemans, Batshuayi
Gol: Dk. 51 Januzaj (Belçika)
Sarı kart: Dk. 19 Tielemans, Dk. 33 Dendoncker (Belçika)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!