İlginç tesadüf! Galatasaray taraftarını çıldırtan Ayhan Akman...

Güncelleme Tarihi:

İlginç tesadüf Galatasaray taraftarını çıldırtan Ayhan Akman...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 11:40

Galatasaray'ın Östersunds ile Türk Telekom Stadı'nda oynadığı rövanş maçında Ayhan Akman'ın son dakikalardaki hali taraftarları çileden çıkardı. 90+2. dakikada yedek kulübesinde güldüğü gözlenen Ayhan Akman, Beşiktaş forması giyerken de aynı nedenden dolayı taraftarın saldırısına uğramıştı.

Haberin Devamı

 

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda tarihinde ilk kez Avrupa’da mücadele eden İsveç ekibi Östersunds’a elenen Galatasaray’da, taraftarlar takım ve yönetim kadar Igor Tudor’un yardımcısı Ayhan Akman’a da büyük tepki gösterdi.

2-0’ın rövanşında 1-1 berabere devam eden maçın 90+2. dakikasında yedek kulübesinde gülen bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşılan Ayhan Akman, sarı-kırmızılı taraftarları adeta çileden çıkardı. Galatasaray taraftarları, sosyal medyada Ayhan Akman’a sert bir dille yüklendi.

Bu olay akıllara Ayhan Akman’ın Beşiktaş’tan ayrılık sürecini getirdi. Çünkü o dönemde de Ayhan Akman ile taraftarın arası aynı nedenden dolayı açıldı.

2000-01 sezonunda Beşiktaş’ın Gaziantepspor’a 3-1 yenildiği maçta yedek kulübesinde oturan Ayhan Akman’ın maçı gülerek takip etmesi, taraftarları kızdırdı. Havaalanında toplanan Beşiktaş taraftarları, gülmesine kızdıkları Ayhan Akman’ı tartaklamaya çalıştı. Güvenlik güçlerinin araya girmesi ile olay büyümeden önlendi.

Haberin Devamı

SEBEBİNİ ANLAMIYORUM
Yaşananların ardından, Ayhan’ın ağzından şu ifadeler dökülüyordu: “Oynamadığım zaman bile suçlanan ve saldırılan ben oluyorum, her başarısızlığın ardından öfkenin hedefi benim. Açıkçası sebebini anlayamıyorum.”

Yaşananların ardından Ayhan Akman, Beşiktaş’tan ayrılarak Galatasaray’ın yolunu tuttu. O dönem taraftarın tepkisinin sebebini anlayamayan Ayhan Akman, bu olayın üzerinden 17 yıl geçmesinin ardından aynı sebepten dolayı taraftarın tepkisini bir kez daha çekti. Aradaki tek fark taraftarların giydikleri formanın renkleri… (Sözcü)

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!