İki önemli eksik var

Güncelleme Tarihi:

İki önemli eksik var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2018 20:07

2-1 kazandıkları sezonun ilk maçında, seyirciyi “muhteşem”, oyuncuların mücadelesini ise “memnun edici” bulan Fenerbahçe Teknik Direktörü, yarınki Benfica rövanşına eksikleri azaltmış olarak çıkmak istiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe sezonun ilk karşılaşmasına galibiyetle başlarken Cocu bazı konulardan çok mutlu oldu, bazı eksiklikleri düzeltmek için ise çalışmalara başladı. Özellikle tribünlerin yoğun desteği tüm sarı lacivertli camiayı memnun ederken, futbol tatmin etmese de herkes bu şahlanışın sürmesini istiyor. İşte Bursaspor maçından sonra Cocu’nun takımda gördükleri:

Sarı lacivertli takımın Altınordu’dan transferi 21 yaşındaki Barış Alıcı önceki günkü Bursaspor maçında başta başkan Ali Koç olmak üzere bütün taraftarlarca ayakta alkışlandı. Taraftarların, Phillip Cocu’nun ve Ali Koç’un gözdesi olan yıldız adayı ise başarısının sırrını “Fenerbahçe’de gördüğüm sevgi bana güç verdi” diyerek açıkladı.

KOPUKLUKLAR BİTMELİ

Cocu zaman zaman maç içinde yaşanan kopuklukların bitmesini istiyor. Oyuncuların son ana kadar konsantrasyonlarını yüksek tutmaları gerektiğini düşünen Hollandalı çalıştırıcı bu konuda uyarılarda bulunacak.

Haberin Devamı

MÜCADELEDEN MEMNUN

Sağ ve sol beklerini sık sık ileri çıkartan Cocu bu oyuncuların arkasına atılan toplarda yaşanan sıkıntıları düzeltmek istiyor. Bu nedenle orta alan oyuncuları daha dikkatli olmaları konusunda uyarılacak.

KANATLARA ÖNLEM

Cocu son dakikalardaki paniğe rağmen takımın gösterdiği mücadeleden genel olarak memnun. Oyuncularının daha soğukkanlı olmalarını isteyen Hollandalı çalıştırıcı sahada herkesin kendini oyuna verdiğini düşünüyor.

BENFICA MAÇINDA ACELE EDİLMEYECEK

Cocu, Benfica önünde Bursa maçında olduğu gibi açıklar verilmemesi için takımını daha bekleterek oynatacak. Rakibin mutlaka açık vereceğini düşünen Hollandalı bu nedenle gol yemeden maçı sürdürmek istiyor.

TRİBÜNLER MUHTEŞEM

Cocu'yu en çok mutlu eden ise tribünlerin muhteşemliği oldu. Taraftarların son ana kadar takıma verdikleri destek Hollandalı çalıştırıcıyı çok mutlu etti. Taraftar ile birlikte başarıya ulaşacaklarını düşünen Cocu bu durumun bozulmamasını istiyor.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!