iddaa'da oran değişimi! 'Beşiktaş-Konyaspor' maçında...

Güncelleme Tarihi:

iddaada oran değişimi Beşiktaş-Konyaspor maçında...
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2019 14:00

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Konyaspor'u ağırlayacak. Maç öncesi takımlardan son gelişmelere ve iddaa'da değişen oranlara göz atalım...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ

- Son 2 maçından gollü beraberliklerle ayrılan Beşiktaş, Başakşehir'in Fenerbahçe'yi yenmesi sonrası zirvenin 16 puan gerisine düştü! (1 maç eksik...)

- Vodafone Park da geçtiğimiz sezonun aksine tılsımını yitirmiş durumda. Son 4 maçın 3'ünde puan kaybı yaşandı.

KONYASPOR

- Aykut Kocaman takımın başına geçtikten sonra ilk yarılarda oyunu tutan, ikinci yarılarda puanları toplayan bi,r görüntüye büründüler.

- Kocaman yönetiminde çıktıkları 12 lig maçının 8'inde ilk yarılarda denge bozulmadı. Son 6 maçın tamamında 2.5 gol barajı aşılmadı!

İDDAA'DA 'ALT' ORANLARI DÜŞÜŞ YAŞADI!

iddaa da buna bağlı olarak 'ALT' oranlarında değişime gitti. İlk olarak 3,40 açılan "0-1 GOL" tercihi, an itibariyle 2,90'a düşmüş durumda...

Benzer değişim 3.5 ALT ve İY 1.5 ALT tercihlerinde de yaşanmış durumda. İki tercihin son oranları, ilk oranlarına göre 0,1 ile 0,05 arasında düşüş gösterdi.

Haberin Devamı

MİSLİ.COM YAZARI YETKİN ETKİN NE DİYOR?

Beşiktaş iç sorunları yüzünden bu sene artık şampiyonluk yarışından koptu. En son Kayseri beraberliğinin bu işe tuz biber olduğunu söyleyelim. Şenol Güneş düzenlediği basın toplantısı ile görevinin başında olduğunu, mart ayında milli takımın başında sahaya çıkmasının zorunlu olduğunu açıklayan bir uzatmalı veda yaptı. Takım bundan ne kadar etkilenmiyor dese bile ciddi olarak sorun yaşanıyor. Quaresma son senesinde katkı veremiyor. Medel, Atiba, Adriano, Oğuzhan neredeyse hiç ortalarda yok. Burak Yılmaz, Lens, Ljajic çabalıyor ama yeterli değil. Bu maçta en önemli silah Dorukhan cezalı, Mirin sakat durumda.

Konyaspor çok tartışmalı bir Göztepe maçından 1 puan çıkartarak kötü diyemeyeceğiz bir sonuç aldı. Çünkü iki tarafından pozisyonları vardı ama asla gerçeği yansıtan bir 1-1 maçı değildi. Son 5 maçın 4 tanesinde berabere kalmaları asla sürpriz gelmiyor. Bunu sayılar, oynanan dengeli futbol net şekilde ispatlıyor. Ferhat Öztorun cezalı, Jahovic, Yatabare gibi iki tane önemli golcüsü sakat.

Beşiktaş kilit açmakta zorlanarak ilk 45 dakika beraberliği bozamaz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!