Hollanda, B Ligi'ne düşen Almanya'ya yenilmezse...

Güncelleme Tarihi:

Hollanda, B Ligine düşen Almanyaya yenilmezse...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2018 11:48

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'tan, B Ligi'ne düşen Almanya, liderlik iddiası devam eden Hollanda'yı ağırlıyor. Kritik maç öncesi son gelişmelere göz atalım...

Haberin Devamı

Almanya

- Hollanda'nın Fransa'yı yenmesiyle B Ligi'ne düşmesi kesinleşen Almanya'da, Draxler da tedbir amacıyla Paris'e geri döndü.

- Joachim Löw'ün ekibi 2018 Dünya Kupası'ndan sonra UEFA Uluslar Ligi'nde de beklentilerin altında kalarak eleştiri oklarını iyice üzerine çekti.

- Rusya ile oynanan hazırlık maçını 3-0 kazanırken ön plana çıkan Serge Gnabry, Niklas Süle, Joshua Kimmich, Kai Havertz ve Timo Werner gibi gençlerin omuzlarındaki yük iyice arttı.

Hollanda

- Geçtiğimiz Cuma günü Fransa'yı 2-0 geçen Hollanda, 3 maç sonunda 6 puana ulaştı ve Almanya'ya da Gelsenkirchen'de kaybetmezse grup lideri olacak.

- O maçta gollerden birini atan Depay, Beşiktaşlı Babel ve savunmadaki 'Matthijs de Ligt, Virgil van Dijk' ikilisi takımın en önemli isimleri...

Haberin Devamı

- Fransa'ya 2-1 kaybederek başladıkları Uluslar A Ligi 1. Grup'tan lider çıkıp, Euro 2020 için ekstra bileti cebe atmaya çalışacaklar.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!