Hoffenheim Başakşehir maçı hangi kanalda saat kaçta? Başakşehir puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Hoffenheim Başakşehir maçı hangi kanalda saat kaçta Başakşehir puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2017 10:38

Hoffenheim Başakşehir maçı, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz için büyük önem arz edecek. Alacağı üç puan ile gruptan çıkmak için yeniden şans elde edecek olan Başakşehir, Hoffenheim'ın evine konuk olacak. Peki, futbolseverlerin merakla beklediği Hoffenheim Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Hoffenheim Başakşehir maçı hangi kanalda sorusuna cevap arayan futbolseverler, Avrupa macerasına devam eden Türk temsilcisinin mücadelesini yakından takip etmek istiyor. Hoffenheim Başakşehir maçı ile henüz puan sahibi olmayan rakibini devirmek isteyen temsilcimiz, gruptaki üçüncü maçına çıkacak. Peki, Hoffenheim Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, mücadele öncesinden bazı detaylar

Turuncu-lacivertli ekip, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında yarın Almanya'nın Hoffenheim takımına konuk olacak. Rhein-Neckar Arena'da TSİ 22.05'te başlayacak maçı Rus hakem Eskov yönetecek

Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında yarın Alman ekibi Hoffenheim ile deplasmanda karşılaşacak. Rhein-Neckar Arena'da TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonundan hakem Aleksei Eskov yönetecek. Maç, Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi ilk maçında sahasında Ludogorets ile golsüz berabere kalan, ikinci maçında da Braga'ya deplasmanda 2-1 kaybeden Medipol Başakşehir, Hoffenheim'ı mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. Ludogorets ve Braga'ya 2-1'lik sonuçlarla mağlup olan Hoffenheim ise ilk iki maçı sonunda puan alamadı.

Emre Belözoğlu kafilede yok

Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Emre Belözoğlu, turuncu-lacivertli ekibin Almanya kafilesinde yer almadı. Hoffenheim karşısında, teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Emre Belözoğlu'nun yerine Gökhan İnler'e forma vermesi bekleniyor. Medipol Başakşehir'de uzun süredir sakatlıkları devam eden Aurelien Chedjou ve Egemen Korkmaz da bu maçta görev alamayacak.

Muhtemel 11

Medipol Başakşehir'in, Hoffenheim karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Gökhan İnler, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Adebayor.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'İN UEFA AVRUPA LİGİ PUAN DURUMU

 OPAv
1Sporting Braga 26+2
2Ludogorets Razgrad 24+1
3Medipol Başakşehir 21-1
4Hoffenheim 20-2
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!