Haydi Fenerbahçe adın yazılacak tarihe

Güncelleme Tarihi:

Haydi Fenerbahçe adın yazılacak tarihe
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 22:41

Beklenen gün geldi, çattı. F.Bahçe, Avrupa’nın en büyüğü olma hedefiyle bu akşam saat 21.00’de Yunan rakibine karşı parkeye çıkacak. CSKA-Real Madrid üçüncülük maçı ise 18.00’de oynanacak.

Haberin Devamı

BİNLER, Fenerbahçe’nin Euroleague şampiyonluğuna şahitlik etmek için Sinan Erdem Spor Salonu’na, milyonlar ise belediyelerin meydanlarda kurduğu dev ekranlar ve televizyonlarının başına akın edecek. Önceki gün Euroleague Final Four’unda Real Madrid’i eleyen (84-75) F.Bahçe, CSKA Moskova’yı deviren (82-78) Olympiakos’la saatler 21.00’i gösterirken kozlarını paylaşacak. Temsilcimiz, kazanırsa tarihe geçecek.

BU KEZ ŞAMPİYONLUK ÇOK YAKIN

ÜST üste 3 sezondur koç Obradovic önderliğinde Euroleague’de Final Four’a kalan Kanarya, tarihindeki ikinci Euroleague finalinde bir ilki hedefliyor... Real Madrid karşısında sergilediği soğukkanlı oyunu, taraftarının da desteğiyle Oly’ye karşı da ortaya koyduğu takdirde Obra’nın öğrencilerinin şampiyonluğu için engel gözükmüyor. Kritik nokta ise; Spanoulis faktörünü devre dışı bırakmak.

Haberin Devamı

Öte yandan CSKA ile Real Madrid, 18.00’de 3.’lük için karşı karşıya gelecek.

OLYMPIAKOS’A DA REAL TAKTİĞİ!

DEV final öncesi F.Bahçe Koçu Obradovic, Udoh, Olympiakos Koçu Sfairopoulos ve Printezis basın toplantısı düzenledi. Obradovic, “Umuyorum ki sahada Olympiakos’un 1-2 oyuncusunu değil, tüm takımını durdurmaya odaklanabileceğiz” diye konuştu.

Sırp koç bu sözlerle Olympiakos’a karşı da, önceki günkü rakibi Real Madrid’e yaptığını uygulayacağının mesajını verdi. Obra, Real’in yıldızı Llull’ü ‘serbest bırakıp’ rakibin genelini durdurmaya odaklanmıştı.

Haydi Fenerbahçe adın yazılacak tarihe

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!