Hamzaoğlu: "Fenerbahçe ve Ferdi'yi kutluyorum"

Güncelleme Tarihi:

Hamzaoğlu: Fenerbahçe ve Ferdiyi kutluyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2019 23:24

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Fenerbahçe hak ettiği bir galibiyet aldı. Biz direnç gösterdik zaman zaman ama 90 dakika birlikte hareket etmemiz gerekiyordu" dedi.

Haberin Devamı

Süper Ligin 14üncü haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda Fenerbahçeye 5-2 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bugün buraya umutlu geldik. 4 haftadan sonra belki en az bir beraberlik, hatta galibiyet düşünerek geldik. Fakat istediğimiz gibi olmadı. Maça iyi başladık. Fenerbahçenin baskıyla başlayacağını biliyorduk. Golü de bulduk ama skoru koruyamadık. Topa sahip olamadık. İyice geriye yaslandık. Bu sefer Fenerbahçenin istediği oyuna döndü. Dolayısıyla ikinci yarı da Fenerbahçenin üstünlüğüyle geçen, bizim sadece topun peşinde koştuğumuz, hücuma çıkamadığımız bir maç oldu. Fenerbahçe ve Ferdiyi kutluyorum. Böyle genç bir yeteneğin yeteneğini doğru kullanmasını kutluyorum. Onu bulanları da tebrik ediyorum. İnşallah Türk futbolu iyi bir futbolcu kazanacak. Oyuncularımı da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Dönüp Göztepe maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

"Fenerbahçe HAK ETTİĞİ BİR GALİBİYET ALDI"

Fenerbahçenin attığı ilk golde ofsayt olup olmadığının soruna ise deneyimli çalıştırıcı, "İlk golü bana da söylediler içeride ama çok önemli değil. Fenerbahçe hak ettiği bir galibiyet aldı. Biz direnç gösterdik zaman zaman ama 90 dakika birlikte hareket etmemiz gerekiyordu. Zaman zaman kopuk hücumlar yaptık ama topa sahip olamadık, çok kolay topları kaybettik" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!