Hakan Çalhanoğlu: ‘Uzun zaman olmuştu 2-0’dan maç çevirmeyeli’

Güncelleme Tarihi:

Hakan Çalhanoğlu: ‘Uzun zaman olmuştu 2-0’dan maç çevirmeyeli’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 10:17

Türkiye, deplasmanda İsveç'i muhteşem bir geri dönüşle 3-2 mağlup ederken, Milliler'in ilk golüne imza atan Hakan Çalhanoğlu maçın ardından, "Rusya maçından sonra kendime gelmem için 1-2 gün gerekti. Çok üzüldüm, çok eleştirildim. İçinde tuttum hepsini, bu maçta gol atmak istedim. Yendik, çok ferahladım" diye konuştu.

Haberin Devamı

UEFA Uluslar Ligi’nde Türkiye, İsveç’i deplasmanda 2-0’dan geri dönüp 3-2 mağlup ederken geri dönüşü başlatan gole imza atan Hakan Çalhanoğlu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Hakan, “Rusya maçından sonra kendime gelmem için 1-2 gün gerekti. Çok üzüldüm, çok eleştirildim. İçinde tuttum hepsini, bu maçta gol atmak istedim. Yendik, çok ferahladım. Bizi çok eleştirdiler, bunları gördük, içimizde tuttuk. Burası kulüp takımı değil, milli takım, zamana ihtiyacımız var. Her gün birlikte oynamıyoruz. Uzun zaman olmuştu 2-0’dan maç çevirmeyeli. İnanılmaz mutluyuz.

İlk yarı tek kale oynadık, adamlar bir kere geldi ve gol attı. Gereksiz goller yiyoruz, bunlara dikkat etmeliyiz. Önce iyi işler yapıyoruz, bazen sonunu getiremiyoruz ama burada İsveç’i yenmek kolay değil. Biz milli takımız, biz bir aileyiz. Buraya gelip terimizi veriyoruz, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Eleştiriler bizi çok üzdü. 3 net pozisyonum vardı, bunu ben de biliyorum. Gol atınca çok rahatladım” ifadelerini kullandı. (Skor)

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!