Guti, Bülent Korkmaz ve Hakan Ünsal şov yaptı

Güncelleme Tarihi:

Guti, Bülent Korkmaz ve Hakan Ünsal şov yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2018 15:33

Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Guti ve Antalyaspor Teknik Direktörü'nün futbol takımları adidas'ın Copa Mundial’den esinlenerek ürettiği yeni Copa 19+’ı, futbol dünyasından efsane isimler ile dijital dünyanın yıldızlarının bir araya geldiği bir maçta kulübede şov yaptılar.

Haberin Devamı

Baklavasına oynanan maçta, efsane futbol adamı Hakan Ünsal ve medya mensuplarının yanı sıra Oğuzhan Uğur, Ali Yağcı, Alp Navruz, Berk Uçar, Turan Oğuzhan, Fırat Çetin, Şehinşah, Bedirhan Soral, Fırat Can Pırlant, İsmail Er, Yetkin Etkin ve Caner Yıldırım gibi ünlü oyuncu ve dijital dünyanın yıldızları yer aldı.

Yeni Copa 19+, futbolculara özgürlük sunuyor
Juventus’un yıldız 10 numarası Paulo Dybala ve Real Madrid’in orta sahadaki en önemli isimlerinden Toni Kroos’un tanıtım yüzleri olduğu Copa 19+, lansman maçındaki tüm isimlerden tam not aldı. Yeni Copa 19+’’ın üretim sürecinde ikonik Copa Mundial’in tasarım unsurları korunurken uygulanan inovatif geliştirmeler ile modern futbola uygun bir futbol ayakkabısı ortaya çıkarıldı. Profesyonel futbolculara, saha içinde yaptıkları her hareket için özgürlük tanıyan ve topu daha iyi şekilde hissetmelerini sağlayan Copa 19+, tasarım avantajları sayesinde yıldız futbolcuların yaratıcılıklarını da en üst seviyeye çıkarıyor.

Guti, Bülent Korkmaz ve Hakan Ünsal şov yaptı



Stadyum modasını sokaklara taşıyan görünüm

Adidas’ın futbol modasını stadyumlardan sokaklara taşıdığı “Stadium to Street” konsepti kapsamında ürettiği, Initiator Pack serisinde yer alan yeni Copa19+, halı saha ve sokak modelleri ile günlük kullanıma uygun seçenekler de sunuyor.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!