Gümüşhanespor Erzurumspor maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? TFF 1. Lig için son maç!

Güncelleme Tarihi:

Gümüşhanespor Erzurumspor maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak TFF 1. Lig için son maç
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 18:01

Gümüşhanespor Erzurumspor maçı için artık binlerce futbolsever nefeslerini tuttu. Bu akşam Gümüşhanespor Erzurumspor maçı tüm futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Spor Toto 2. Lig'den TFF 1. Lig'e çıkabilmek için bu akşam Gümüşhanespor ve Erzurumspor karşı karşıya gelecekler. TFF 1. Lig için son play-off maçı olan Gümüşhanespor Erzurumspor maçında iki takımda tüm mücadelesini ortaya koyacak. Karşılaşma öncesinde tüm sporseverler maçın kanal bilgisini merak ediyordu. Maçın canlı yayın bilgisi belli oldu. Peki, Gümüşhanespor Erzurumspor maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Gümüşhanespor Erzurumspor maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmaya sahne olacak. TFF 1. Ligine yükselmek için kıyasıya mücadele edecek olan iki takım bu akşam Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek. TFF 1. Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı mücadelede iki takım da hazırlıklarını tamamladı. Tüm futbolseverler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Gümüşhanespor Erzurumspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Erzurumspor ile Gümüşhanespor arasında 24 Mayıs Çarşamba günü İstanbul'da Beşiktaş'ın stadı Vodafone Arena'da oynanacak. Gümüşhanespor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında yapılacak olan ve TFF 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği final müsabakasının başlangıç saati ise 19.00 olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Gümüşhanespor Erzurumspor maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak TFF 1. Lig için son maç

ERZURUM'DAN BU KRİTİK MÜCADELE ÖNCESİNDE 50 OTOBÜS DOLUSU TARAFTAR YOLA ÇIKTI

Erzurumspor-Gümüşhanespor maçı hangi kanalda?

Vodafone Arena'da oynanacak ve 24 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00'da başlayacak karşılaşma ASPOR'dan canlı yayınlanacak. İstanbul Vodafone Arena'da 24 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00'da oynanacak olan Gümüşhanespor-Erzurumspor TFF 1.lige yükselme final müsabakasının biletleri satışa çıktı.

TFF binasında her iki kulüp yöneticilerinin de katıldığı toplantıda alınan karar gereği stadyumun Doğu ve Kuzey tribünleri Gümüşhanespor'a tahsis edildi. Kale arkası 25, doğu-batı tribünler 50, VIP biletler 100 TL olarak belirlenirken, 6 yaş ve üzeri herkese bilet satışı yapılacak. Kapalı tribünde 7 bin 708, kale arkasında 7 bin 935 ve VIP’te 450 olmak üzere

Gümüşhanespor’a toplam 16 bin 93 bilet ayrıldı. 

Final müsabakasına ait biletler için PASSOLİG istenmeyecek fakat biletler TC kimlik numaraları ile satılacak. Gişelerde 1 kişi kendisinin haricinde yanında 3 farklı TC kimlik numaralı kimlik ile toplam 4 bilet satın alabilecek. Gümüşhanespor taraftarlarına satılacak biletler Cumartesi gününden itibaren İl merkezinde eski Ulusoy garajının orada, Güven Şarküteri karşısı "Gümüş VİP Tur" ofisinden satın alınabilecek, stadyumda ise Pazartesi gününden itibaren satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Gümüşhanespor Erzurumspor maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak TFF 1. Lig için son maç

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!