Göztepe, İstanbul'da hiç kazanamadı! Bu akşam iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

Göztepe, İstanbulda hiç kazanamadı Bu akşam iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2019 10:15

Geçen hafta dramatik bir maç sonunun yaşandığı Vodafone Park’ta, Konyaspor’u Japon oyuncusu Shinji Kagawa’nın uzatma anlarındaki golüyle deviren Beşiktaş, 6 gün sonra yine taraftarlarının önünde sahaya çıkacak. Takımlardan son haberlere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ

- Her ne kadar zirvenin uzağında kalmış olsalar da, en azından sezonu ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi vizesi almaya çalışacaklar.

- Nicolas Isimat-Mirin'in durumu maç saati netleşecek. Şenol Güneş'in savunma ikilisinin "Vida-Medel" olması bekleniyor.

- Dorukhan cezası sebebiyle oynayamamış, stoperde Necip görev yapmak zorunda kalmıştı. Genç oyuncu orta alandaki yerine geri dönerken, Medel de Vida'nın yanına geçiş yapacak.

GÖZTEPE

- 2015-2017 yılları arasında Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük yapan Tamer Tuna, İzmir temsilcisindeki ikinci serüveninde henüz galibiyetle tanışamadı.

- Tuna’nın İstanbul deplasmanındaki performansı da hiç iç açıcı değil! 2017-18 sezonunda, Süper Lig’de yer alan 5 İstanbul temsilcisinden puan alamayan Göztepe; 4 gol atarken, kalesinde 15 gol görmüştü.

Haberin Devamı

- Bu sezonda da şimdiye kadar İstanbul’da 3 lig maçı oynayan Göztepe, bu maçlardan da puan çıkartmayı başaramadı.

- Hakan Çinemre ve Adama Traore uzun süredir sakat, takımda başka önemli eksik bulunmuyor.

İSTATİSTİKLER EV SAHİBİ FAVORİ DİYOR!

- Beşiktaş, şimdiye kadar İstanbul’daki 34 Göztepe maçından 21 galibiyet çıkarmayı başardı. (MS 1)

- Göztepe, Süper Lig tarihinde İstanbul’da hiç puan alamadı. (MS 1)

- Bu sezon Göztepe, deplasmanda oynadığı 13 lig maçının 10’unu kaybetti. (MS 1)

- İki ekibin İstanbul’da oynadığı son 5 maç da 2.5 Gol Üstü bitti. (2.5 Gol Üstü)

- Göztepe, İstanbul’daki 8 Süper Lig maçının 7’sinde ilk yarıyı yenik kapadı. (İY 1)

- Beşiktaş’ın bu sezon ligdeki 12 iç saha maçını 9’u KG Var bitti. (KG Var)

MİSLİ.COM ÜYELERİ DE EV SAHİBİNİ FAVORİ GÖRÜYOR!

Misli.com’da “En Çok Satanlar” listesinde bu maçı kuponlarına ekleyen Misli.com üyelerinin tercihlerine baktığımızda yoğun şekilde ev sahibi Beşiktaş’ın galibiyetine güvenilmiş. Ayrıca yine Beşiktaş’ın her iki yarıyı önde kapatacağı düşünülerek İY1/MS1 tercihi de bu maç özelinde en çok tercih edilen oyunlardan biri. Misli.com üyelerinin önemli bir miktarının tahmini, tıpkı iki ekip arasında İstanbul’da oynanan son 5 maçta olduğu gibi 2.5 Gol Üstü. 

Haberin Devamı

ORANLAR NE DİYOR?

Misli.com’da bu maçın maç sonucu oranlarına baktığımızda ev sahibinin galibiyetine 1,30’luk oran açılırken, konuk ekip Göztepe’nin oranı 5,95 olarak belirlenmiş. Göztepe’nin Süper Lig’te İstanbul’da oynadığı 8 maçın ilk yarılarında yenik kapattığını düşünürsek, Beşiktaş’ın 1,55’lik oranıyla İY 1 tercihi cazip. İstanbul’daki iki ekibin Süper Lig maçı yine gollü geçer diyenler için 2.5 Gol Üstü oranı ise 1,35.

Bu sezon evindeki bütün lig maçlarında gol atan Beşiktaş, bu maçların sadece 3’ünde kalesini gole kapatabildi. Bu yüzden Karşılıklı Gol Var tercihi 1,40’lık oranıyla ön planda tutulabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!