Göztepe farka koştu

Güncelleme Tarihi:

Göztepe farka koştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2018 21:52

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Göztepe, Kardemir Karabükspor'u konuk etti. Mücadeleyi Göztepe 5-0 kazandı. Ev sahibi takımın gollerini Axel Ngando (2), Nabil Ghilas (2) ve Demba Ba kaydetti. Göztepe bu skorla 47 puana yükseldi. Son sıradaki Karabükspor 2 hafta önce küme düşmeyi garantilemişti. İzmir temsilcisi ligde bir sonraki hafta Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Karabükspor ise evinde Konyaspor'u ağırlayacak.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de haftalar önce küme düşmeyi garantileyen Kardemir Karabükspor'u konuk eden Göztepe rakibini çok rahat geçti: 5-0. Rakibini Ngando (2), Ghilas (2) ve Demba Ba'nın golleriyle yıkan Sarı-Kırmızılı ekip, maç fazlasıyla 47 puana ulaşıp 5'inci sıraya yükseldi. Karşılaşmaya ise Demba Ba'nın yuhalanması damga vurdu.

Adı sık sık eski takımı Beşiktaş'la anılan Senegalli futbolcu 67'inci dakikada oyuna girdikten sonra protesto edildi. Sarı-kırmızılılar Ba'yı "Burası Göztepe, Beşiktaş değil" tezahüratlarıyla protesto edip her topu ayağına alışında yuhalayıp ıslıkladı. Demba Ba tüm tepkilere rağmen 80'inci dakikada golünü attı, ancak taraftarlar gol sonrası protestolarını sürdürdü. Takım arkadaşları ise gol sonrası 33 yaşındaki futbolcuya destek verdi. Maç sonunda da tüm oyuncular Ba'nın yanına giderek takım arkadaşlarının yanında oldu.

Haberin Devamı

Göztepe farka koştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!