Göksel Gümüşdağ: Manchester City, Cengiz'i alsaydı...

Güncelleme Tarihi:

Göksel Gümüşdağ: Manchester City, Cengizi alsaydı...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 15:08

Medipol Başakşehir, Cengiz Ünder'i Roma'ya düzenlenen basın toplantısı ile uğurladı. Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki basın toplansında başkan Gümüşdağ ve futbolcu Cengiz Ünder'le açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Başakşehir'den Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, basın toplantısıyla veda etti. Başkan Gümüşdağ ile önemli açıklamalarda bulundu.

Söze başlayan başkan Göksel Gümüşdağ, Medipol Başakşehir için zor diye bir şey yoktur, sadece imkansız zaman alır. Cengiz'i 1 sene önce 600 bin €'ya almıştık, şimdi rekor kırdık. 13M€ Arda vardı, 15M€'ya net Roma'ya verdik. Cengiz ahlakı düzgün. Annesi, babası muhterem insanlar, onu da orada yalnız bırakmayacağız. Mevlüt'e Gökhan'a da söyledim. Cengiz, Roma'dan sonra da önemli bir kulübe gidecektir, ondan da yüzde 20 pay alacağız. Manchester City, Cengiz'i alsaydı kiralayacaktı. Roma direkt oynatacağı için Roma'ya karar verdik, gitse yarın oynar. Cengiz'den bu kadar kolay ayrılacağımızı tahmin etmiyordum. Kardeşim çok hızlı tarih yazdı. Dualarla uğurlayacağız' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 Genç futbolcu Cengiz Ünder şu açıklamalarda bulundu;

'Üzerimde emeğim olan herkese teşekkür ediyorum. Benim için Roma'ya gitmek gurur verici, yeni heyecan, stresliyim. Roma'da ilk 11'de oynamak istiyorum. Monchi'nin genç oyunculara verdiği fırsatı biliyorum, hocası da. Roma direkt düşündü, karar vermek zor olmadı. Roma, İtalya'nın en büyüklerinden. Salah, Liverpool'a gitti. El Shaarawy ve Perotti ile yarışacağım, o formayı alacağım. Burada nasıl çalıştıysam orada da yapacağım. Abdullah Avcı bana güvendi, hep oynattı. Roma'da da iyi olacak. Altınordu'ya 10 yaşında geldim. Seyit Mehmet Özkan getirdi. Türkiye'nin en büyük altyapısı. Dünyanın sayılı kulüplerinden birine gidiyorum. İtalya'da en büyük 3'ten biri. Umarım oradan da daha büyüklere imza atarım.David Silva'yı çok beğeniyorum, idolüm.'

BAKMADAN GEÇME!