Giuliano hayranı çıktı! Brezilyalıları tutmazken...

Güncelleme Tarihi:

Giuliano hayranı çıktı Brezilyalıları tutmazken...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 09:04

Mircea Lucescu'nun Giuliano'yu Zenit'e nasıl transfer ettirdiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Ukrayna basınına açıklamalarda bulunan Zenit'in eski transferden sorumlu ismi Anton Evmenov, Giuliano transferinin perde arkasını anlattı.

Transferde Lucescu'nun kendisine has bir stili olduğunun altına çizen Evmenov şöyle konuştu: "Genelde Brezilyalı oyunculara konsantre olur ama 2-3 isim hariç kimseyi beğenmez. Hepsini izler ama teknik olarak çoğunu reddederdi. "Bu pahalı. Bunun için erken. Bundan emin değilim. Ama Giuliano'yu istiyorum."


BEKLENMEDİK İŞLER YAPTI
Lucescu'nun isteğiyle Giuliano'yu transfer ettiklerini anlatan Evmenov, "Sezona martta başladı. Rusya'ya formunun zirvesinde gelmişti ve hemen oynamaya başladı. Lucescu ona serbestlik tanıdı. Rakipleri onu iyi tanımadığı için ilk iki üç ay beklenmedik işler yaptı. Elbette Zenit'e katkısı çok oldu ama yeni teknik direktörün gelişiyle birlikte işler değişti" ifadelerini kullandı.
Lucescu'nun bir numaralı düşmanı Luiz Adriano!

Haberin Devamı

Evmenov, Lucescu'nun bir numaralı düşmanını da açıkladı: "Luiz Adriano'yu hiç sevmezdi. Bana, "Onu hiçbir takımıma transfer etmem" demişti. Shakhtar'dayken kötü ayrılmışlar. Onun adeta bir numaralı düşmanı gibi." (Ajansspor) 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!