Giresunspor beraberlik serisine son vermek istiyor!

Güncelleme Tarihi:

Giresunspor beraberlik serisine son vermek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2017 13:42

TFF 1’inciLigde son oynadığı 3maçı da beraberlikle kapatan Akın Çorap Giresunspor, Grandmedical Manisaspor maçını kazanarak galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Haberin Devamı

Hafta sonu sahasında oynayacağıManisaspor maçının hazırlıklarını tesislerde yaptığı antrenmanla sürdüren yeşil beyazlı ekip bugün taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Yeşil beyazlıların teknik direktörü Metin Diyadin, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Manisaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Diyadin, "Son üç haftayı beraberliklerle kapattık. Manisa maçını bu beraberliklerin ardından her anlamda kazanmamız gerekiyor. Futbolda her şey var ama kendi evimizdeki maçı kazanarak hem ligdeki yerimizi hem de namağlup durumumuzu korumalıyız dedi.

Manisaspor maçının önemli olduğuna dikkat çeken Diyadin, "Hangi takım olursa olsun bütün maçların zor tarafı vardır. Her maça final gözüyle bakıp tek tek maçları düşünüyoruz. Bu maça da iyi hazırlanıyoruz, her şeyimizle galip gelmek ve coşkulu oyunumuzla kendi taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz" diyerek taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

Akın Çorap Giresunsporda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken Aykut Demir de takımla birlikte çalışmalara başladı. Aykutun hırsı teknik direktör Diyadini mutlu etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!