Genk için emir: Çok koşun

Güncelleme Tarihi:

Genk için emir: Çok koşun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2018 21:15

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Genk maçı öncesi takımını savunma ve mücadele konusunda uyardı. Güneş, “Daha çok koşmalıyız. Genk’in nasıl bir takım olduğunu zaten gördük. Yarın onları yenip, yeniden iddialı konuma gelelim” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularına ‘takım savunması’ ve ‘koşma’ emri verdi. Güneş, UEFA Avrupa Ligi’nde yarınki Genk maçı öncesi takımıyla toplantı yaptı. Ligde sadece 1 maçta, Avrupa’da ise 3 maçta gol yemeyen (2’si zayıf Torshavn maçları) Beşiktaş’ın savunmadaki başarısızlığı Güneş’in çözülmesi gereken öncelikli problemi haline geldi. Güneş de takımla yaptığı toplantıda savunmaya ağırlık verdi.

Ümraniye’de dün yapılan idmanda konuşan Güneş, “Genk maçıyla birlikte kendimizi toparlamamız lazım. Rakibin gücünü zaten ilk maçtan tecrübe ettik. İlk maçta mücadelemiz eksikti. Yarın kazanmak istiyorsak daha çok mücadele edeceğiz, daha çok koşacağız ve daha çok yardımlaşacağız.

Bunu da başaracağınıza inanıyorum. Kazanıp yeniden iddialı hale gelelim. Her şey elimizde. Takım savunmasını yükseltmeliyiz. Rakibe kanatları kullandırmayalım” diye konuştu.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!