Gençlerbirliği, yıkılana kadar 19 Mayıs Stadı'nda

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliği, yıkılana kadar 19 Mayıs Stadında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 13:13

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yıkılmasının ardından maçlarını nerede oynayacağı belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı

Kırmızı-siyahlı kulübün başkan vekili Arif Ölmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği'nin maçlarını yıkılana kadar Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynayacağına vurgu yaptı.

Başkent temsilcisinin bütün hazırlıklarını 19 Mayıs Stadı'nda oynayacak şekilde yaptığını ifade eden Ölmez, Ankara'da Süper Lig maçlarına uygun 19 Mayıs ve Osmanlı olmak üzere iki stadın bulunduğuna dikkati çekti.

Eryaman'a bir stat daha yapıldığını hatırlatan Ölmez, "Bu stadyumun sene sonunda, yani gelecek sezonun yarısında tamamlanacağına dair haberler okuduk, duyumlar aldık. Eğer 19 Mayıs Stadı yıkılmadan Eryaman'daki bu stat tamamlanırsa Ankara'daki profesyonel futbol kulüpleri de bu olağanüstü dönemi daha kolay atlatabilirler." diye konuştu.

VALİ TOPACA'YA TEŞEKKÜR
Arif Ölmez, Ankara Valisi Ercan Topaca'ya stadyum konusunda göstermiş olduğu yakın ilgi nedeniyle özellikle teşekkür etti.
Ankara 19 Mayıs Stadı'nın altında faaliyet gösteren amatör futbol kulüpleri ve çevresindeki spor salonlarından faydalanan çocukların da mağdur edilmemesi gerektiğini dile getiren Ölmez, "Futbolu çok seven bir valimiz ve büyükşehir belediye başkanımız var. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için ellerinden geleni yapacaklarına hiç şüphemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"Başkenti idare eden yöneticilerimiz bizi stadyumsuz bırakmayacaktır." diyen Ölmez, şunları kaydetti:

"Gençlerbirliği, yıkılana kadar maçlarını 19 Mayıs Stadı'nda oynayacak. Ankara'nın profesyonel takımları için eğer OSTİM Stadı bir alternatif olarak düşünülüyorsa bu stadyumun Süper Lig kriterlerine uygun hale getirilmesi, yani turnikeler, aydınlatma, soyunma odaları, zemin gibi problemlerinin çözülmesi gerekiyor. Bu konularda Sayın Melih Gökçek elinden geleni yapacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok. Başkentte üst liglerde mücadele eden 3 güzide kulübümüz var. Gençlerbirliği olarak deplasmanda oynamaya alışık bir kulübüz. Yeter ki başkente yakışır bir stadyuma en kısa zamanda kavuşalım." 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!