Gençlerbirliği ile anlaşan Yıldırım Mert Çetin kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliği ile anlaşan Yıldırım Mert Çetin kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2019 23:36

Gençlerbirliği ile anlaşmaya varan Yıldırım Mert Çetin'in spor hayatı, transfer haberi ile beraber merak konusu oldu. Roma, ismi Fenerbahçe ile anılan Yıldırım Mert Çetin için Gençlerbirliği'ne 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Peki, Gençlerbirliği'nin transferi Yıldırım Mert Çetin kimdir, kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Defans pozisyonunda görev yapan ve Gençlerbirliği'nde forma giyen Türk futbolcu. Yıldırım Mert Çetin, 1 Ocak 1997 tarihinde dünyaya geldi. Futbola 11 yaşında Gençlerbirliği altyapısında başladı. 2016 yılında profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayıp bir sezon Gençlerbirliği'nin pilot takımı Hacettepe'de forma giydi. 2017–2018 sezonu başında Ümit Özat tarafından tecrübe kazanması için Gençlerbirliği a takımına alındı. Süper Lig'deki ilk maçına 19 Kasım 2017 tarihinde Kayserispor'a karşı oynanan karşılaşmada ilk on bir başlayarak çıktı.

Geçtiğimiz sezon TFF Birinci Lig'de Gençlerbirliği formasıyla 26 maça çıkan 22 yaşındaki Yıldırım Mert Çetin, 1 gol atma başarısı göstermişti.

BAKMADAN GEÇME!