Süper Lig Gençlerbirliği Galatasaray maçı ne zaman ve saat kaçta? Falcao kadroda yok

Güncelleme Tarihi:

Süper Lig Gençlerbirliği Galatasaray maçı ne zaman ve saat kaçta Falcao kadroda yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2019 10:22

Süper Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda forma giymeye hazırlanan sarı kırmızılılar, ligde üst sıraya tırmanmak için rakibine karşı yoğun performans sergileyecek. Galatasaray'ın yeni transferi Falcao, sakatlıkları nedeniyle sahada yer almayacak. Gençlerbirliği Galatasaray maçı ne zaman ve saat kaçta? İşte, Gençlerbirliği Galatasaray maçı hakkında tüm ayrıntılar...

Haberin Devamı

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 7. haftasında Ankara'da Galatasaray'ı konuk edecek. Bu maça kısa bir süre kala, müsabakaya ilişkin ayrıntılar futbolseverler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Gençlerbirliği Galatasaray maçı ne zaman?

Gençlerbirliği takımı Süper Lig'in 7. haftasında, Galatasaray'ı 5 Ekim Cumartesi akşamı sahasında konuk edecek. Eryaman Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı, hakem Halil Umut Meler yönetecek.

İKİ TAKIMIN SON DURUMU

Süper Lig'e 1 yıl aranın ardından tekrar dönen Gençlerbirliği, karşılaşma öncesi oynanan 6 karşılaşmada 2 beraberlik, 4 yenilgi aldı.

Sıralamada 2 puanla son basamakta bulunan başkentin kırmızı-siyahlı temsilcisi, 12 gol yerken 6 kez gol sevinci yaşadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain'e evinde 1-0 yenilen Galatasaray ise Süper Lig'de haftaya 7. sırada başladı.

Haberin Devamı

Sezonun ilk 6 maçında attığı kadar kalesinde gol gören (6'şar) sarı-kırmızılı takım, 1 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 3 beraberlik sonucunda hanesine 9 puan yazdırdı.

FALCAO KADRODA YOK

Süper Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olacak Galatasaray'da Radamel Falcao, Mario Lemina ve Christian Luyindama, sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Paris Saint-Germain maçının ardından sağ üst arka adale grubunda ağrı hisseden ve bu bölgede zorlanma tespit edilerek tedavisine başlanan Christian Luyindama, aynı müsabaka sonrası aşil tendonunda ağrı hisseden ve tedavisine başlanan Radamel Falcao ile tedavisi süren ve bugün düz koşulara başlayan Mario Lemina, Gençlerbirliği maçı kadrosunda yer almıyor." ifadeleri kullanıldı.
Galatasaray'ın Gençlerbirliği maçı kamp kadrosunda yer alan oyuncular şöyle:

Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Ahmet Çalık, Jean Michael Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Ryan Babel, Ryan Donk, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Mariano Ferreira Filho, Florin Andone, Okan Kocuk, Marcao, Taylan Antalyalı, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli, Steven Nzonzi, Emre Mor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!