Gaziantep Stadyumu siyah beyaza bürünecek

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep Stadyumu siyah beyaza bürünecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 23:59

Gaziantepspor-Beşiktaş maçı öncesi ev sahibi takım yönetiminde krize yol açan Beşiktaş’ın bilet kontenjanı konusu tatlıya bağlandı. Ahmet Ateş’in yoğun çabaları sonucu ev sahibi ekip, Gaziantep Stadyumu’nun dört tribününden üçünü siyah beyazlılara açmaya razı oldu.

Haberin Devamı

PAZAR günü Gaziantep’te şampiyonluk turu atmayı planlayan Beşiktaş’a bilet konusunda iyi haber geldi... Siyah beyazlılar Gaziantep Stadyumu’nda oynanacak maçı yaklaşık 24 bin taraftarının önünde izleyecek. Esasen, küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor’da Başkan İbrahim Kızıl, 33.502 kişi kapasiteli stadın tamamını Beşiktaşlılara açmayı kabul etti ancak bu durum kırmızı siyahlı kulübün bazı yöneticileri tarafından tepkiyle karşıladı hatta toplantıda yumruklaşmaların yaşandığı iddia edildi. Passolig de önceki gün bilet satışlarını durdu.

SIKI PAZARLIK
Bu gelişme üzerine Beşiktaş’ın Stat ve Protokol Müdürü Ahmet Ateş acilen Gaziantep’e gitti. Gaziantepsporlu meslektaşlarıyla dün öğlene kadar süren görüşmeler yapan Ateş kırmızı siyahlıları ikna etti. Anlaşmaya göre ev sahibi Gaziantepspor bir kale arkasını alırken iki ana tribün ve diğer kale arkası Beşiktaşlılara bırakıldı. Gaziantepspor Yönetimi bu durumu Passolig’e bildirirken, bilet satışları da dün 16.00’dan itibaren başladı. Beşiktaşlı taraftarlar biletlere büyük ilgi gösterirken Beşiktaş da pazar günü kazanması durumunda siyah beyazlı tribünlerin önünde şampiyonluğunu kutlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!