Toroğlu'ndan flaş iddia! Terim gelmeseydi

Güncelleme Tarihi:

Toroğlundan flaş iddia Terim gelmeseydi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2017 21:57

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray sahasında Göztepe ile karşılaştı. Mücadeleyi Sarı Kırmızılılar 3-1'lik skorla kazandı. Mçaın ardından Erman Toroğlu çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Tam 1554 gün sonra Fatih Terim önderliğinde bir maça çıkan Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında evinde Göztepe'yi 3-1 mağlup etti. Mücadeleyi değerlendiren ünlü yorumcu Erman Toroğlu, flaş yorumlar yaptı. İşte Toroğlu'nun açıklamaları:

- Göztepe'yi az seyrettim ama ligdeki dengeli takımlardan biri. Galatasaray'da 1 yerli, 10 yabancı var. Terim hava ile geldi 'Şampiyonluk kesin' deniyor ama yok öyle bir şey. Seyirci onu beklemesin, kolay işler değil."

Toroğlundan flaş iddia Terim gelmeseydi

- Galatasaray bu maça Igor Tudor ile çıksaydı kaybederdi. Çünkü Tudor'un takımı havasını kaybetmişti. 'Don' yemiş portakal gibiydiler. Terim'in hiçbir takımında böyle tek tek baskı olmaz. En az 4'lü, 5'li baskı olur. Galatasaray şu anda ham. Tek tek defans olmaz."

Haberin Devamı

- Beşiktaş'ta Şenol Güneş futbolunda tehlike var. Dışarıdan görüyorum. Galatasaray da Gomis'in yanına adam sokamazsa, işleri zor."

- Yönetimin gönderemediği Igor Tudor'u, futbolcular göndermiş. Bu akşam bunu gördüm. Igor Tudor'u hakikatten futbolcular göndermiş ve bunun sebebini Tudor ile futbolcular biliyor.Ne oldu kaleci Muslera? 14 topa çıktın aldın, ne değişti?

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!