Galatasaraylı taraftarlar Ozan Kabak'ı yalnız bırakmadı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraylı taraftarlar Ozan Kabakı yalnız bırakmadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2019 22:32

Milli futbolcu Ozan Kabak, yeni takımı Schalke 04 ile ilk idmanına çıktı. Genç futbolcu, antrenman öncesi kendisini desteklemeye gelen Galatasaraylı taraftarlarla da fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan transfer olduğu Bundesliga takımlarından Stuttgart'tan ayrılarak bir başka Alman ekibi Schalke 04 ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Ozan Kabak, yeni takımıyla ilk idmanına çıktı.

Genç futbolcuyu, Galatasaraylı taraftarlar da yalnız bırakmadı. 19 yaşındaki oyuncu, antrenman öncesi kendisini desteklemeye gelen sarı-kırmızılı taraftarların yanına giderek fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı.

Sarı-kırmızılı taraftarların desteğinden memnun olan Ozan Kabak, "Çok teşekkürler, sağ olun, Allah razı olsun" diyerek coşkulu gruba teşekkür etti.

Galatasaraylı taraftarların coşkusuna, antrenmanı takip eden Alman spor medyası da ilgi gösterdi. Diğer taraftan, Schalke04 Kulübü yetkilileri, medya mensuplarının Ozan Kabak ile röportaj yapmasına izin vermedi.

Yeni takımıyla ilk antrenmanının ardından Ozan Kabak sosyal medya hesabından, "Bugün yeni takım arkadaşlarımla çalışmalara başladık. Çok iyi bir takım olacağımıza ilk antrenmandan inandım" paylaşımını yaptı.

Öte yandan, geçen sezon iyi bir çıkış yaparak adından söz ettiren Ahmet Kutucu ve U19 takımından ikinci takıma alınan Levent Mercan da Schalke 04 antrenmanında yer alırken, U21 Avrupa Şampiyonası’na katılan Suat Serdar ise idmana katılamadı.

Haberin Devamı

Galatasaraylı taraftarlar Ozan Kabakı yalnız bırakmadı

Galatasaraylı taraftarlar Ozan Kabakı yalnız bırakmadı

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!