Galatasaray'ın yeni transferi Marcao, Chaves'e veda etti! Geliyor...

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın yeni transferi Marcao, Chavese veda etti Geliyor...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2019 07:32

Galatasaray'ın transferi için anlaşmaya vardığı Brezilyalı savunma oyuncusu Marcos Do Nascimento Teixeira (Marcao), Chaves Kulübü için veda mesajı yayımladı. 

Haberin Devamı

Instagram hesabından paylaştığı mesajla kulübüne veda eden Marcao, "Bugün, bana çok destek olan kulübümdeki son maçıma çıkacağım. Her şey için teşekkür ederim. Minnettarım. Sanırım Chaves'teki kariyerimi en iyi özetleyen kelime bu olur. Bu kulübe geldiğim günden beri hep hoş karşılandım. Yeni maceralar için takımdan başım dik bir şekilde ayrılıyorum. Bundan sonra Chaves'i desteklemeye devam edeceğim.

Kaptanınızdan sevgilerle." ifadelerini kullandı. Portekiz liginde Tondela ile bu akşam oynanacak 17. hafta maçının ardından Chaves'ten ayrılacak Marcao'nun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. 

PENALTI KAÇIRDI

Galatasaray'ın kadrosuna kattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği Brezilyalı stoper Marcao'nun mevcut takımı ile birlikte saha çıktığı son maçta Chaves, Tondela'yı 2-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

Önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek sarı kırmızılı takıma katılacak olan defans oyuncusu Marcao'nun takımı Chaves, genç oyuncunun takımı ile çıktığı son maçta Portekiz Ligi'nin 17'nci haftasında evinde konuk ettiği Tondela'yı 2-1 mağlup ederek puanını 12'ye yükseltti. Ev sahibi ekibin gollerini 20'nci dakikada Marcao'nun kaçırdığı penaltı sonrası tamamlayan Andre Luis ve 57'nci dakikada Luther Singh kaydetti. Konuk ekibin tek golü ise uzatma dakikalarında Tomane'nin penaltısından geldi. 

Chaves ile son maçına çıkan Marcao, 35'inci dakikada sarı kart gördü ve 20. dakikada penaltı kaçırdı. Konuk ekipte ise 62'nci dakikada Ricardo Costa kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla Chaves, 17 hafta sonunda 12 puanla küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer aldı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!