Galatasaray'ın şampiyonluk öyküsü yarından itibaren Hürriyet'te

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın şampiyonluk öyküsü yarından itibaren Hürriyette
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2019 08:30

Spor Toto Süper Lig'in 2018-19 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray ile ilgili merak edilenleri Hürriyet yanıtlıyor!..

Haberin Devamı

1- Olaylı F.Bahçe derbisi sonrası gelen cezalar G.Saray için ciddi bir darbeydi. Peki, Sarı kırmızılılar, neden “Biz o tarihte şampiyon olduk” diyor?

2- Fatih Terim, F.Bahçe derbisi sonrası yönetime neden kırıldı? Ara transfer dönemi krizle başlarken, Fatih hoca ile yönetimin arası neden gerildi? 

3- Trabzon maçı nasıl kritik bir dönüm noktası oldu? Fatih Terim, Trabzon dönüşü aldığı bir kararla, Galatasaray’a nasıl 80 milyon lira kazandırdı?

4- Herkes şampiyonluk yolunda en önemli viraj olarak farklı maçları öne çıkarıyor. Fatih Terim’e göre sezonun en kritik galibiyetleri hangileriydi?

5- Tüm yorumcuların eleştirdiği Diagne ve Mitroglou’na Fatih Terim neden ve nasıl tam puan verdi? Onları, hocalarının gözünde zirveye ne taşıdı?

6- Ligin son haftalarına girilirken yayıncı kuruluş tarafından düzenlenen ödül töreni için Florya’da neler konuşuldu. Futbolcular nasıl kamçılandı?

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!