'Galatasaray'ın 5 yemesi sürpriz değil! Çünkü...'

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın 5 yemesi sürpriz değil Çünkü...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 23:00

Mustafa Denizli, Galatasaray'ın sahadan 5-1'lik yenilgiyle ayrıldığı Medipol Başakşehir maçını TRT Spor'da yorumladı.

Haberin Devamı

 

İşte, Denizli'nin o sözleri...

- Galatasaray'ın sezon başından beri gösterdiği performans kötü değil ama eğer bu sistemde giderse başı çok ağrır. Gençlerbirliği maçı Tudor için çok yanıltıcı oldu. Galatasaray'da iki oyuncu yerini yadırgıyor birincisi Tolga ikincisi Fernando ikisinde de bir düşüş söz konusu.

- İki forvet oynarsanız Başakşehir gibi bir takım karşısında onları besleyecek oyuncu yok. Başakşehir gibi hızlı çıkan bir takım karşısında bazen böyle sonuçlar çıkabilir, benim için bu sonuç süpriz olmadı.

- Oyunun başından beri Galatasaray'ın kaleye karşı şutu yoktu. Başakşehir'in Galatasaray'a karşı 8 golün 6'sı kafa ile bu demek oluyor ki kafa toplarında Galatasaray'ı çözmüş bir Başakşehir var. Galatasaray'da Belhanda kötü oynamaya devam ediyor. Eren ve Gomis sahada koşu yolunu bulamadılar çift forvet hep sıkıntı.

Haberin Devamı

- Eğer tek oynasalar gole gitme şansları daha yüksek. Başakşehir'e karşı bu orta saha ve forvet başarılı olma şansı yok. Fernando iyi oynamasına rağmen forvete bir katkısı yok. Galatasaray sezona büyük bir iştah ile çıktı ama büyük maçlarda kötü sonuçlar aldı. (Ajansspor)

BAKMADAN GEÇME!