Galatasaray'dan Mario Lemina bombası!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan Mario Lemina bombası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2019 23:00

Radamel Falcao transferini bitiren Galatasaray'dan bir bomba daha! Sarı Kırmızılı ekip, Southampton forması giyen Mario Lemina'yı yarın öğlen saatlerinde İstanbul'a getirecek.

Haberin Devamı

Transfer döneminin bitmesine saatler kala Galatasaray, bombaları patlatıyor. Monaco'nun süperstarı Falcao'yu kadrosuna katan Cim Bom, gözünü orta saha transferine çevirdi. Çalışmalarını sürdüren Galatasaray Yönetimi, Mario Lemina transferinde önemli bir yol katetti.

Fransız yıldız, yarın öğlen saatlerinde Galatasaray'la transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a gelecek. 26 yaşındaki futbolcunun kiralık olarak kadroya katılması bekleniyor.

Mario Lemina kimdir?

Tam adı Mario Rene Junior Lemina olan Gabonlu yıldız, futbol hayatına Lorient altyapısında başladı. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı orta saha oyuncusu, 2013 yılında 4 milyon euro karşılığında Marsilya'ya transfer oldu. Marsilya'da vazgeçilmez isimlerin başında gelen yıldız oyuncu, 2015 yılında satın alma opsiyonuyla İtalyan devi Juventus'a transfer oldu. Çizme'de 17 maça çıkan ve 2 gol kaydeden Lemina, dünya devinde kalmayı başardı. İtalyan ekibinin kasasından yıldız oyuncu için 9.8 milyon euro çıktı. Diğer sezonda 28 maçta oynayan Lemina'nın yeni durağı İngiltere oldu.

Haberin Devamı

Bu sezon resmi bir maça çıkmayan Lemina, geçen sezon Southampton formasıyla 21 Premier Lig maçına çıktı, 1 gol ve 1 asistle oynadı. Lemina, defansif orta saha bölgesinin yanısıra sağ bekte de görev aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!