Galatasaray'dan Linnes kararı! 6 aylığına...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2019 08:24

Galatasaray, Linnes'ten 6 aylık kiralık forma giyeceği takım bulmasını istedi.

Haberin Devamı

Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Mariano ve Nagatomo için "Gidebilirler" görüşüne sahip sarı-kırmızılılar, Linnes'ten 6 aylık kiralık forma giyeceği takım bulmasını istedi. Linnes devre arasında olmazsa sezon sonunda Galatasaray'a dönecek ve 2021'e kadar geçerli sözleşmesini tamamlayacak.

Neden boşta kaldı?

Kadroda yer alan 15 yabancı nedeniyle Linnes statüye takıldı ve Ocak ayına kadar resmi maçlarda oynama hakkını kaybetti. Peki, Norveçli oyuncu neden boşta kaldı?

Kasımpaşa'ya gidiyordu!

Linnes’e, transferin son günü sabah saatlerinde Kasımpaşa talip oldu ve Süper Lig ekibine bedelsiz kiralanması kararı alındı. Ancak daha sonra Galatasaray’ın son yıllarda tam 23 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek oyuncu alışverişi yaptığı Kasımpaşa, Linnes’i hem bedelsiz kiralayıp hem de 1.4 milyon Euro’luk ücretini Galatasaray’ın ödemesini istedi. Buna tepki gösteren sarı kırmızılılar, oyuncuyu vermekten vazgeçti.

Haberin Devamı

Başakşehir'e transferi son anda olmadı

Öğlen saatlerinde ise Linnes’in Başakşehir’e gitmesi gündeme geldi. Fenerbahçe kulübü, Başakşehir’de forma giyen Clichy için devreye girerken, onlar da boşluğu Linnes ile doldurmak adına Norveçli oyuncuya talip oldu. Ancak Başakşehir, Clichy için sarı lacivertli kulübün yaptığı teklifi düşük bulup oyuncusunu vermedi. Linnes’in Başakşehir’e transferi de dolaylı olarak yattı!

Galatasaraydan Linnes kararı 6 aylığına...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!