Galatasaray'da planlar değişti! İsmail Çipe...

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda planlar değişti İsmail Çipe...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2018 22:31

Eray İşcan’la yolların ayrılmasının ardından 2. kaleci arayışına giren Galatasaray’da, genç İsmail Çipe’nin gösterdiği başarılı performans, sarı kırmızı kulübün transfer planlarını değiştirdi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Fatih Terim yönetimle görüşerek, İsmail Çipe’ye güvendiğini belirterek yeni bir kaleci alınmasına gerek olmadığını bildirdi. Böylelikle Galatasaray’da kaleci transferi rafa kaldırıldı.

EMİRCAN İÇİN TAKAS YOK

Galatasaray’ın, Sakaryaspor’dan kadrosuna kattığı Emircan Söğüt için alt yapıdan oyuncu takası yapılacağı iddia edilmişti. Ancak sarı kırmızılıların Emircan Söğüt için, Sakaryaspor’a bir sonraki transferinden yüzde 25 pay ve 10 maç oynaması halinde ise kulübüne 150 bin TL ödeneceği belirtildi.

AÇILIŞ FİKSTÜRÜ TERİM'İ MEMNUN ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu’nun, Galatasaray ile Ankaragücü arasındaki lig maçını 10 Ağustos Cuma gününe alması Fatih Terim’i memnun etti. 5 Ağustos’ta Akhisarspor ile TFF Süper Kupa maçı yapacaklarını hatırlatan Terim, “3 günde bir maç yapmaya alışmalıyız. Sezon boyu zaten böyle olacak. Bu tempoya ilk haftadan alışmamız gerekiyor. Ligi ayrıca şampiyon takımın açması gayet doğru” diye konuştu.

Haberin Devamı

TAKIM ATİNA'DA MORAL DEPOLADI

AEK ile oynayacağı özel maç için Atina’ya giden Galatasaraylı futbolcuların bir bölümü dün şehir turu yaptı. Şehrin bazı tarihi ve turistik yerlerini gezen kaptan Selçuk İnan, Serdar Aziz, Sinan Gümüş ve Ahmet Çalık, 5 Ağustos’ta başlayacak resmi maçlar öncesinde moral depoladı.

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!