Galatasaray'da dev zirve sona erdi! Yönetimden flaş karar...

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda dev zirve sona erdi Yönetimden flaş karar...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 18:53

Galatasaray'da futbolcularla ilgili yapılan yönetim kurulu toplantısı sona erdi. Başkan Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti. Yönetim tüm futbolculara para cezası verme kararı aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray yönetimi, kadrodaki tüm futbolculara para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Galatasaray Kulübü'nde haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı Türk Telekom Arena'da yapıldı. Toplantıda başkan Dursun Özbek ve yöneticiler, Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası durum değerlendirmesi yaptı.

Başkan Dursun Özbek, yöneticilere bazı oyunculara ceza verip verilmemesi konusunda görüşlerini sordu. Galatasaraylı yöneticilerin çoğunluğu, Avrupa kupalarına katılım hakkının henüz elde edilmemesinden dolayı ligin kritik döneminde kadro dışı seçeneğinin uygun olmadığını belirtti. Yönetim kurulu üyeleri, yaklaşık 2 saat süren toplantıda değerlendirmelerde bulundu.

ÜCRETİNE GÖRE CEZA TARİFESİ... 

G.Saray yönetimi, Kasımpaşaspor karşısında 3-1 mağlup olan futbol takımına para cezası kesti. 

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı yönetim, hukukçularına da danışarak futbol takımı disiplin yönetmeliğine göre oyuncularına sergiledikleri  kötü performanstan ötürü ceza kesme kararı aldı. 

Buna göre her futbolcunun ceza tutarı aldığı ücrete göre hesaplanacak. 

Kazancı yüksek olan futbolcuların ceza tutarı daha fazla olacak. Bu sebeple takımda en yüksek parayı kazanan Sneijder en ağır para cezasını ödemiş olacak. 

Galibiyet primin tam tersi sistemde yani ilk 11’de oynayan futbolcular kendileri için hesaplanan rakamın tamamı, sonradan girenler yüzde 50’si ve kulübede oturanlar ise yüzde 25’ini ödeyecek. İlk 18 kişilik kadroda olmayan oyunculara ise ceza kesilmeyecek

TUDOR'UN GELECEĞİ DE KONUŞULDU
Tudor'un geleceğinin de görüşüldüğü toplantıda bir kısım yönetici Hırvat teknik adamın kalmasından yana fikir belirtirken, bazı yöneticiler de yeni teknik adam ile yeni sezona başlanması gerektiğini anlattı.

"5-6 OYUNCUYLA TEMAS HALİNDEYİZ"
Başkan Dursun Özbek, yeni sezonda kadroda büyük değişiklikler yapacaklarını söylerken, 5-6 oyuncu ile temas halinde olduklarını ve bu futbolcuların ikisinin flaş isimler olduğunu belirtti.

Dursun Özbek, toplantının ardından Türk Telekom Arena'dan Florya'ya geçti. Özbek, tesislerde Tudor ile bir araya gelip antrenmanı izledi. Başkan Özbek, Florya'da oyuncularla yaptığı toplantıda, kadrodaki tüm futbolculara para cezası vermeyi kararlaştırdıklarını iletti.

Haberin Devamı

DİVAN KURULU TOPLANTISI ERTELENDİ
Galatasaray'da her ayın ikinci Çarşamba günü yapılan Divan Kurulu toplantısı, yer bulunamadığı için ertelendi. Son bir yıldır Gayrettepe'de bir otelde yapılan divan toplantısı, salonun dolu olmasından dolayı ilk kez böyle bir mazeretle ertelendi. Toplantının, 15 Mayıs Pazartesi günü saat 13.30'da yapılması kararlaştırıldı.

Yönetim kurulu toplantısının ardından Galatasaray resmi siteden açıklama yaptı.

Toplantının ardından Galatasaray, resmi siteden Florya'daki yeni yapılanma ile ilgili bilgilendirme yaptı. Yeni yapılanmada en dikkat çekici değişim Cenk Ergün ile ilgili olan. Uzunca bir süreder Futbol Direktörü sıfatıyla kulüpte görev yapan Ergün, bundan böyle Sportif Direktör olarak görevine devam edecek.

Haberin Devamı

İşte Galatasaray'ın o açıklaması:

"Galatasaray Spor Kulübü futbol yapılanması doğrultusunda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği sertifika programını tamamlayan Cenk Ergün, Sportif AŞ Futbol Direktörlüğü görevine atanmıştır.

Florya’da Futbol A Takımı ve Futbol Akademisi bünyesinde tüm takımlarımızın sevk ve idaresinden sorumlu olacak Cenk Ergün; yurt içi ve yurt dışı kulüplerarası ilişkiler ile transfer programlaması konularında da yetkili olarak görev yapacaktır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!