Galatasaray'da bomba iddia! Mehmet Ağar...

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda bomba iddia Mehmet Ağar...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 17:04

DHA'nın haberine göre Dursun Özbek'in seçime gireceği listede eski içişleri bakanı Mehmet Ağar'ın olduğu iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve Yönetimi olağanüstü seçim kararı alıp sarı-kırmızılı camiadaki gündemi bir anda değiştirdi.

Hırvat teknik adam Igor Tudor ile yollarını ayırmak için gerçekleştirilen toplantıdan sürpriz bir şekilde seçim kararı da çıkmıştı. Sarı-kırmızılı camiada 20 Ocak'ta yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde muhalif kanat zamanın dar olmasından yakınıyor.

Camianın önde gelen isimlerinden Ünal Aysal, Adnan Polat, Ali Dürüst ve Cem Kınay'ın aday olmayacakları öğrenilirken mevcut Başkan Dursun Özbek'in ilginç isimleri listesine almayı düşündüğü belirtildi.

Edinilen bilgilere göre başta Mehmet Ağar olmak üzere dikkat çekici isimler Galatasaray'ın yönetiminde yer alacak.Listede Mehmet Ağar, Ali Fatinoğlu, Cemal Özgörkey ve Dinçer Azaphan olacağı iddia ediliyor. 

Haberin Devamı

 MEVCUT YÖNETİMDEN 5 KİŞİYLE DEVAM

Başkan Dursun Özbek'in yönetiminden daha önce Cüneyt Tanman, Tayfun Demir, Fatih İşbecer ve Selim Arda Üçer istifa ederek ayrılmışlardı.

Yenilenecek listede mevcut yönetimden Nasuhi Sezgin, Tarık Taşar, Eşref Alaçayır, İsmail Sarıkaya, Ali Yüce ve Ural Aküzüm'ün de yer alması bekleniyor.

YENİ İSİMLER İÇİN DİĞER ADAYLAR

Mehmet Ağar, Ali Fatinoğlu, Cemal Özgörkey ve Dinçer Azaphan'ın yanı sıra Işın Çelebi, Mehmet İpekdokuyan, Mete İlkiz ve Erdal Arslan da yönetim için düşünülen isimler arasında yer alıyorlar.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!