Galatasaray'a mahkeme şoku!..

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya mahkeme şoku..
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 14:59

Galatasaray Kulübü eski yöneticisi ve başkan adayı Ahmet Özdoğan, Divan Kurulu toplantısında sürpriz bir çıkışa imza attı. 

Haberin Devamı

Divan Kurulu üyesi Ahmet Özdoğan, söz alarak Nisan ayında yapılan  toplantısında Galatasaray Kulübü Genel Kurul üyelerinin dışarı çıkarılması ile ilgili dava açtığını açıkladı.

Ahmet Özdoğan, yapılan uygulamanın tüzüğe aykırı olduğunu belirterek konuyu mahkemeye taşıdığını duyurdu. Özdoğan'ın bu konuşması üzerine ise Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, " Galatasaray'I mahkeme kapılarına götürüyorsunuz. Biz gerekli açıklamaları yaparız" dedi. 

FARKLI UYGULAMA
Geçtiğimiz ay Galatasaray Kulübü Divan Kurulunu izlemeye gelen genel kurul üyelerini salon dışına çıkartan, yönetim bu kez farklı bir uygulamaya gitti.

Toplantının yapıldığı salonda Galatasaray genel kurul üyelerinin toplantıyı takip edebilmesi adına bir bölüm hazırlandı.Divan üyesi olmayan genel kurul üyeleri buradan toplantıyı sadece takip edebiliyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA BORÇ 2 MİLYAR 391 MİLYON TL
Galatasaray Kulübü olağan Divan Kurulu toplantısı Gayrettepe Dedeman Otel'de yapıldı. Sarı-kırmızı kulübün toplam borcu 2 milyar 391 milyon TL olarak açıklandı.

Florya ve Riva anlaşmalarından elde edilen gelirlerle birlikte toplam alacak ise 1 milyar 598 milyon TL olarak açıklandı. Sarı-kırmızılı kulübün toplamdaki borç-alacak farkı ise 792 milyon TL borç olarak açıklandı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!