Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde puan durumunda kaçıncı oldu? 22 Ekim UEFA A Grubu güncel puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Şampiyonlar Liginde puan durumunda kaçıncı oldu 22 Ekim UEFA A Grubu güncel puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2019 00:02

Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda La Liga devi Real Madrid'i konuk etti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçta sarı kırmızılılar kendi evinde rakibine 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde puan durumu ve kaçıncı sırada olduğu merak konusu oldu. Peki, Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde puan durumunda kaçıncı oldu? İşte, 22 Ekim UEFA A Grubu güncel puan durumu.

Haberin Devamı

Temsilcimiz Galatasaray, Real Madrid ile nefes kesen bir maçta karşı karşıya geldi. Son maçında PSG'ye mağlup olan Galatasaray Real Madrid karşısında da avantaj sağlayamadı. Fatih Terim'in öğrencileri Real Madrid karşısında aldığı mağlubiyet sonrası sahadan puansız ayrılarak, 1 puanda kaldı. İşte, A Grubu Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın puan durumu, kalan maçları ve fikstürü...

Galatasaray Şampiyonlar Liginde puan durumunda kaçıncı oldu 22 Ekim UEFA A Grubu güncel puan durumu

GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI

6 KASIM ÇARŞAMBA

22.00 - PSG - Club Brugge
22.00 - Real Madrid - GALATASARAY

26 KASIM SALI

19.55 - GALATASARAY - Club Brugge
22.00 - Real Madrid - PSG

11 ARALIK ÇARŞAMBA

22.00 - PSG - GALATASARAY
22.00 - Club Brugge - Real Madrid

MAÇTAN NOTLAR

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasında İspanya'nın Real Madrid takımını ağırlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Süper Lig'de son oynanan Demir Grup Sivasspor maçının ilk 11'ine göre 4 değişiklik yaptı.

Terim, Süper Lig'de 3-2 kazandıkları Sivasspor karşılaşmasının ilk 11'inde oynattığı Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Ömer Bayram ve Emre Mor'a Real Madrid maçının başlangıç kadrosunda görev vermedi. Tecrübeli teknik adam, bu futbolcuların yerine Mariano, Nagatomo, Donk ve Seri'yi oynattı.

Şener Özbayraklı, Ömer Bayram ve Emre Mor, Real Madrid maçında yedekler arasında otururken, Emre Taşdemir kadroya alınmadı.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan müsabakaya Galatasaray, Fernando Muslera, Mariano Filho, Christian Luyindama, Marcao, Yuto Nagatomo, Ryan Donk, Steven Nzonzi, Jean Michael Seri, Younes Belhanda, Ryan Babel ve Florin Andone 11'i ile çıktı.

Sarı-kırmızılı takımın yedek kulübesinde ise Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Adem Büyük, Selçuk İnan, Ömer Bayram, Sofiane Feghouli ve Emre Mor yer aldı.

BAKMADAN GEÇME!