Galatasaray Real Madrid maçı istatistikleri! Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Real Madrid maçı istatistikleri Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2019 08:08

Galatasaray'ın bu akşam oynayacağı Real Madrid maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda İspanyol devi ile mücadele etmeye hazırlanan Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Bale ve Modric, Galatasaray maç kadrosunda yer almayacak. Mücadeleye kısa süre kala, Galatasaray Real Madrid maçı bilgileri merak konusu oldu. Peki, Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda?

Haberin Devamı

Galatasaray Real Madrid maçı, bu akşam futbol şölenine tanık edecek. Birbirinden yetenekli yıldız futbolcuların sahaya çıkacağı Galatasaray Real Madrid maçı, ekran başından canlı izlenebilecek. Peki, Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak? İşte, Galatasaray Real Madrid maçının kadro, saat ve istatistiki bilgileri

Muhtemel 11 kadro dizilimine göre Real Madrid maçına ileride Andone ile başlaması beklenen Galatasaray, en geride ise planda bir değişiklik olmazsa Marcao ve Luyindama ikilisine yer verecek. Real Madrid'de ise sakatlıkları devam eden Bale ve Modric, Galatasaray maç kadrosunda yer almayacak. Peki, Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma öncesi bazı istatistikler ve Fatih Terim'den açıklamalar

Haberin Devamı

GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ KISACA BAZI İSTATİSTİKLER

Real Madrid, Kasım 2018'den bu yana oynadığı altı Şampiyonlar Ligi maçının ilk yarılarında gol atamazken, kalesinde sekiz gol gördü.

Galatasaray ve Real Madrid, Şampiyonlar Ligi tarihinde yedinci kez karşı karşıya geliyor. İki takımın son iki karşılaşmasında İspanyol ekibi galip gelmişti.(2013/14).

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son üç maçı kazanamayan Real Madrid (1B 2M), en son Kasım 2005-Eylül 2006 arasında daha uzun bir seri yaşamıştı (beş maç).

GALATASARAY REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. haftası kapsamında oynayacağı Real Madrid mücadelesi, 22 Ekim Salı akşamı saat 22.00'da oynanacak. İtalyan hakem Daniele Orsato'nun yöneteceği karşılaşma Bein Sports HD 1 kanalından canlı izlenebilecek.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Luyindama, Nagatomo, Ömer, Nzonzi, Belhanda, Babel, Andone

REAL MADRİD: Courtouis, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, İsco, Hazard, Vinicius, Benzema

HER İKİ TAKIM DA SAKATLIKLARDAN MUZDARİP

Galatasaray'da sakatlığı devam eden Falcao, Real Madrid'de ise Modric, Bale, Nacho, Vazquez, Asensio ve Diaz karşılaşmada forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

FATİH TERİM: 'EN KRİTİK MAÇLARDAN BİRİSİ'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, grup sıralamasında çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, "Grup sıralamasında en kritik maçlardan biri. İspanyol basını ve bütün dünya da Real Madrid’in grupta 4’üncü sırada olmasına alışık değil. Adınız Real Madrid ise bu sıralamada bulunmak gündem oluyor. Bizim için de çok önemli bir maç. Kazandığımız veya kaybettiğimiz de ne durumda olacağımızı biliyoruz" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında bugün evinde Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ve takım kaptanı Fernando Muslera, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"ZINEDINE ZIDANE İSMİ TARTIŞILMAZ"

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane hakkında övgü dolu sözlerde bulunan Fatih Terim, "Zinedine Zidane ismi dünya futbolunda tartışılabilir bir isim değil. Tüm takımlarda böyle inişler çıkışlar olabilir. Zaten son Mallorca maçına kadar Real Madrid ligde liderdi. Bunlar büyük takımlarda yaşanabilecek süreçler. Zidane bu zor durumu atlatabilecek bilgi, birikim ve tecrübede bir hoca. Bizden sonra Barcelona ile oynayacakları El Clasico maçının ertelenmesi onları mental olarak rahatlatmıştır, onlara avantaj sağlamıştır" ifadelerini kullandı.

"HER AN HER SANİYE OYUNA KONSANTRE OLMALIYIZ"

Real Madrid’e karşı oyunun hiçbir anında konstrasyonlarını kaybetmemeleri gerektiğini belirten Terim, "Bugün Real Madrid’i mutlaka ve mutlaka konfor alanının dışına taşımalıyız. Ne zaman topu kontrol edeceğiz, ne zaman geçiş hucümu yapacağız bunları iyi planladık. Adam ve alan markajnın en üst düzeyde olması gereken maçlardan biri. Oyunun her yönünü oynayabilen bir takım ile karşılaşacağız. Tabii ki top rakipteyken takım olarak defansif problemleri var. Biz de bunu iyi değerlendirmeliyiz. 90 dakika konsantrasyonumuzu bırakmamamız gerekiyor. Böyle maçlarda konsantrasyon kaybının telafisi olmaz, bunu zaten Paris-Saint Germain maçında gördük. 55-60 gibi yüzdede topun kendisinde olmasını isteyen bir takım, her an her saniye oyuna konsantre olmalıyız. Kolay top kaybı, merkezde kaybedilen toplar bizim için çok sıkıntı yaratabilir. Dikkat etmeliyiz Real Madrid’e. Kenarları iyi kullanıyorlar, geçiş hucumları çok etkili. Hazard, Benzema, Vinicius gibi önde hücum silahları var, çok tehlikeli bir takım. Başlangıçla birlikte 90 dakikayı çok iyi oynamalıyız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"BUGÜN KAYBETMEKTEN KORKMADAN OYNAMALIYIZ"

Bugün Real Madrid’e karşı oynamalarının oyuncuları için şans olduğunu ifade eden Fatih Terim, "Böyle maçlarda şunu söylerim oyuncularıma, bu bir şanstır. Özellikle oyuncularımızın kendini gösterme çabası, dünyanın bu maçı izliyor olması onları daha ön plana çıkarıyor. Oyuncularımızın konsantre olması gerekiyor. Real Madrid gibi bir takıma kaybedersen kimse onlara bir şey demez. Paris-Saint Germain maçında da maç sonu taraftarlarımız takımı tribüne çağırdı. Bu pek alışık olduğumuz bir şey değil ama taraftar o gün bu takımın mücadelesini gördü. Bugün de kaybetmekten korkmadan oynamamız gerekiyor. İyi oyun oynamamız gerekiyor. Oyuncularımın tamamen konsantre olması lazım. Real Madrid olur, Barcelona olur, PSG olur, Manchester olur. Her zaman gelmez, geldiği zaman da iyi değerlendireceksin" diye konuştu.

Haberin Devamı

AVRUPA'DA 282. MÜCADELE

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında bugünİspanya temsilcisi Real Madrid'i konuk edecek Galatasaray, Avrupa kupalarında 282. karşılaşmasına çıkacak.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında daha önce çıktığı 281 müsabakanın 99'undan galibiyetle ayrıldı. 108 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 74 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 376 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 415 gole engel olamadı.

Galatasaray'ın tarihinde mücadele ettiği Avrupa kupası organizasyonları ve istatistikleri şöyle:

Organizasyon O G B M A Y
Şampiyon Kulüpler Kupası 35 12 8 15 42 53
UEFA Şampiyonlar Ligi 112 28 28 56 111 184
UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri 24 17 6 1 59 22
Kupa Galipleri Kupası 32 12 7 13 42 55
UEFA Kupası / UEFA Avrupa Ligi 77 29 25 23 120 100
UEFA Süper Kupa 1 1 0 0 2 1
TOPLAM 281 99 74 108 376 415

MÜZEDE 2 AVRUPA KUPASI

Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki en başarılı ve tecrübeli futbol takımı olan Galatasaray, iki kez kupa kazanma başarısı gösterdi.
Sarı-kırmızılı takım, Avrupa'da ilk kupasına mevcut teknik direktör Fatih Terim yönetiminde 1999-2000 sezonunda ulaştı. Galatasaray, finalde Arsenal'ı saf dışı bırakarak UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getirdi.

Galatasaray 2000 yılında ise UEFA Süper Kupa'yı, teknik direktör Mircea Lucescu idaresinde Real Madrid'i eleyerek kazandı.

AVRUPA'DA ÖNEMLİ BAŞARILAR
Galatasaray, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa'nın dışında Avrupa'da birçok önemli başarıya imza attı.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1 kez yarı final ve 2 kez de çeyrek final oynayan sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 kez son 8 takım arasında kendisine yer buldu.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda ilk kez çeyrek finale 1962-1963 sezonunda yükselen ve İtalyan ekibi Milan'a elenen Galatasaray, 1969-1970 sezonunda ise Polonya'nın Legia Varşova ekibine yine çeyrek finalde boyun eğdi.

Galatasaray, teknik direktör Mustafa Denizli idaresinde aldığı başarılı sonuçlarla “Avrupa Fatihi” unvanını kazandığı, Neuchatel Xamax ve Monaco zaferlerine imza attığı 1988-1989 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finaline adını yazdırdı ancak Rumen ekibi Steaua Bükreş'e elenerek final hayallerini rakibine kaptırdı.

Organizasyon adının UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevrilmesinin ardından ise sarı-kırmızılı takım, Manchester United zaferine imza attığı ve tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldığı 1993-1994 sezonunda son 8 takım arasına girmeyi başardı. O dönemde 4'erli 2 grubun yer aldığı Şampiyonlar Ligi statüsünde bu tur, grup maçları olarak adlandırılıp çeyrek final olarak gösterilmese de sarı-kırmızılılar Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasına girdi.

Galatasaray, teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde 2000-2001 sezonunda çeyrek finale yükseldi. İki ayrı turda gruplardan çıkarak son 8 takım arasında kendisine yer bulan Galatasaray, çeyrek finalde Real Madrid'e elendi.

Sarı-kırmızılı takım, 2012-2013 sezonunda ise teknik direktör Fatih Terim yönetiminde başarılı bir performans ortaya koydu ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamayı başardı. Galatasaray, 2000-2001 sezonunda olduğu gibi yine çeyrek finalde Real Madrid'e elenerek organizasyona veda etti.

Galatasaray, Avrupa kupalarında Real Madrid, Barcelona, Milan, Juventus, Manchester United, Liverpool, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund ve Arsenal gibi büyük kulüplere karşı da galibiyetler alarak taraftarlarının yüzünü güldürdü.

KURAYLA 1 KEZ ELENDİ, 1 KEZ TUR ATLADI
Galatasaray, Avrupa kupalarında iki takımın yenişememesi durumlarında geçmişte uygulanan “kura çekme” yönteminin, çeyrek final öncesinde bir kez kurbanı, bir kez de şanslı tarafı oldu.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nın 1963-64 sezonu 2. turunda İsviçre ekibi Zürih'le eşleşen Galatasaray, ilk maçı deplasmanda 2-0 kaybedip, evindeki maçı ise 2-0 kazandı. O dönemdeki uygulamaya göre tarafsız saha olarak İtalya'nın başkenti Roma'da oynanan 3. maçın sonucu da 2-2 bitince, çekilen kura sonucunda Zürih turu geçip adını çeyrek finale yazdırdı.

Sarı-kırmızılı ekip, 1969-70 sezonunda ise Şampiyon Kulüpler Kupası 2. turunda Çekoslovakya ekibi Spartak Trnava ile karşı karşıya gelip, ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybettikten sonra rövanş maçının normal süresini ise aynı skorla galip tamamladı. Uzatma bölümünde de skor değişmeyince yine kura çekimine gidildi ve bu kez şanslı taraf olan Galatasaray, çeyrek finale yükseldi.

EN FARKLI GALİBİYET VE MAĞLUBİYET
Galatasaray, Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyetini İsrail ekibi Maccabi Netanya, en farklı yenilgisini ise Alman ekibi Bayern Münih karşısında yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi 2009-2010 sezonu 3. ön eleme turu rövanş maçında İsrail'in Maccabi Netanya ekibini konuk eden sarı-kırmızılı ekip, Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maçı 6-0 kazanarak Avrupa kupaları tarihindeki en farklı galibiyetine ulaştı.

Sarı-kırmızılı takım, 1972-1973 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası 1.
turunda ise Alman ekibi Bayern Münih'e 6-0 kaybetti ve tarihinin en farklı
yenilgisini aldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ İÇ SAHA PERFORMANSI
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iç sahadaki 57. maçına çıkacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasındaki 56 maçın 22'sini kazanan sarı-kırmızılı takım, 18 kez berabere kaldı. Galatasaray, iç sahadaki 16 mücadeleden ise mağlup ayrıldı.

Galatasaray, sahasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında rakiplerine galibiyet sayısında üstünlük kurmasına rağmen attığı gol bakımından geride kaldı.

Sarı-kırmızılılar, sahasındaki müsabakalarda 68 gol atarken, kalesindeki 71 gole engel olamadı.

SAHASINDA 13 MAÇ KAYBETMEDİ
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada yenilmezlik serisi 13 maç oldu.

Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki 1 numaralı organizasyonunda 20 Ekim 1999'da İngiltere'nin Chelsea takımına sahasında 5-0 yenilen sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 13 iç saha müsabakasını da kaybetmedi. Bu süreçte 9 galibiyet alan Galatasaray, 4 mücadeleden de beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 13 maçlık iç sahada yenilmezlik serisi, 19 Mart 2002'deki Barcelona karşılaşmasıyla sona erdi.

İÇ SAHADA GALİBİYET SERİSİ 5 MAÇ
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasındaki galibiyet serisi 5 maç oldu.

Sarı-kırmızılılar, 13 maçlık iç sahadaki yenilmezlik serisinde kendisinin üst üste kazanma rekorunu da kırdı.

Galatasaray, 2000-2001 ve 2001-2002 sezonlarda sahasında arka arkaya Fransa'nın Paris Saint-Germain, İspanya'nın Deportivo la Coruna, İtalya'nın Milan, İspanya'nın Real Madrid ve İtalya'nın Lazio takımlarını mağlup etti.

Galatasaray, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 3 iç saha maçında birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi aldı.

EN FARKLI GALİBİYET VE YENİLGİ
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iç sahadaki en farklı galibiyetini 1998-1999 sezonunda 3-0'lık skorla Norveç'in Rosenborg takımına karşı elde etti.

Sarı-kırmızılıların sahasındaki en farklı mağlubiyetleri ise 1999-2000 sezonunda 5-0'lık skorla İngiltere'nin Chelsea ve 2013-2014 sezonunda 6-1'lik skorla İspanya'nın Real Madrid takımlarına karşı yaşadı.

İÇ SAHA PERFORMANSI
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sezonlara göre iç sahadaki performansı şöyle:
Sezon O G B M A Y
1993-1994 3 0 1 2 1 4
1994-1995 3 1 1 1 2 2
1997-1998 3 1 1 1 3 2
1998-1999 3 2 1 0 6 2
1999-2000 3 1 1 1 5 9
2000-2001 7 6 1 0 15 8
2001-2002 6 2 3 1 5 3
2002-2003 3 0 1 2 1 4
2003-2004 3 2 1 0 4 2
2006-2007 3 1 1 1 4 4
2012-2013 5 2 2 1 6 6
2013-2014 4 2 1 1 6 8
2014-2015 3 0 1 2 2 9
2015-2016 3 1 1 1 3 4
2018-2019 3 1 1 1 5 3
2019-2020 1 0 0 1 0 1


EN ÇOK MAÇA BÜLENT KORKMAZ ÇIKTI
Galatasaray forması altında Avrupa kupalarında en çok maça Bülent Korkmaz çıktı.
Kariyerinde 101 Avrupa kupası maçına çıkan Bülent Korkmaz, Galatasaray'ın Avrupa kulvarında en çok forma giyen ismi olarak rekoru elinde bulunduruyor.

FATİH TERİM YÖNETİMİNDEKİ 75. MAÇ
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında bugün İspanya'nın Real Madrid takımını ağırlayacak Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Avrupa kupalarındaki 75. mücadelesine çıkacak.

Sarı-kırmızılı takımı Süper Lig'de son 2 sezon şampiyonluğa taşıyarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne götüren Terim, Avrupa kupalarındaki tecrübesiyle de dikkati çekiyor.

Galatasaray, Fatih Terim idaresinde Avrupa kupalarında 74 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılı takım, 66 yaşındaki teknik adam yönetimindeki bu karşılaşmaların 30'unu kazanırken, 16'sında berabere kaldı, 28'ini ise mağlubiyetle tamamladı.

Tecrübeli teknik adam yönetimindeki Galatasaray'ın, Avrupa kupası müsabakalarından attığı ve yediği gollerde eşitlik bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, rakip filelere gönderdiği 103 gole karşılık, kalesinde aynı sayıda gol gördü.

Sarı-kırmızılıların Avrupa kupalarında Fatih Terim idaresindeki performansı şöyle:

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 50. MAÇ
Real Madrid müsabakası, Galatasaray'ın Fatih Terim idaresindeki 50. UEFA Şampiyonlar Ligi maçı olacak.
Sarı-kırmızılı takım, Terim yönetiminde geride kalan 49 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 14 kez kazanırken, 10 kez berabere kaldı, 25 kez de mağlup oldu.

Galatasaray'ın Fatih Terim yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde 9 sezondaki performansı şöyle:
Sezon O G B M A Y P
1997-98 6 1 1 4 4 11 4
1998-99 6 2 2 2 8 8 8
1999-00 6 2 1 3 10 13 7
2002-03 6 1 1 4 5 10 4
2003-04 6 2 1 3 6 8 7
2012-13 10 5 2 3 14 14 17
2013-14 1 0 0 1 1 6 0
2018-19 6 1 1 4 5 8 4
2019-20 2 0 1 1 0 1 1


UEFA KUPASI'NDA ŞAMPİYONLUK, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ÇEYREK FİNAL
Sarı-kırmızılı takım, Fatih Terim yönetiminde Avrupa kupalarında önemli başarılara imza attı.

Galatasaray, Fatih Terim ile 1999-2000 sezonunda finalde Arsenal'i geçerek UEFA Kupası şampiyonluğuna ulaştı ve Avrupa'daki ilk kupasını kazandı.

Tecrübeli teknik adam idaresinde 2012-2013 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı bir performans ortaya koyan sarı-kırmızılılar, çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

Sarı-kırmızılı takım, Terim ile Avrupa kupalarında Real Madrid, Juventus, Manchester United, Paris Saint-Germain, Milan ve Borussia Dortmund gibi önemli ekipler karşısında zafer yaşadı.

MUSLERA: 'TARAFTARIN ARKAMIZDA OLACAĞINDAN HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK'

Galatasaray'ın takım kaptanı Fernando Muslera, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasında bugün İspanya'nın Real Madrid takımıyla yapacakları maçtan taraftarlarının da desteğiyle iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

Uruguaylı kaleci, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim'in de katılımıyla düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İspanyol bir gazetecinin Türk Telekom Stadı'nda oluşacak atmosferi "cehennem" olarak nitelendirerek nasıl bir taraftar beklediğini sorması üzerine Muslera, "Taraftarlarımızı arkamıza alıp o şekilde mücadele etmek bize ekstradan güç veriyor. Rakipler için de zor bir durum. Bu rakibiniz Real Madrid, Fenerbahçe veya Beşiktaş... İsim hiç önemli değil. Bugünkü maç bizim için çok önemli. Böyle önemli maçlarda taraftarımız 90 dakika arkamızda oluyor. Yine o sahayı rakibimize cehenneme çevireceklerinden, o atmosferi oluşturacaklarından hiç şüphemiz yok." diye konuştu.

2013'teki eşleşmelerinde Real Madrid'i elemeye yaklaştıklarını aktaran Muslera, "Grubun en önemli maçlarından bir tanesi. Bunu 'yılın maçı' diye nitelendirmeyelim ama bizi çok önemli bir maç bekliyor. Taraftarımızın da bu maçı sabırsızlıkla beklemesi kadar doğal bir şey yok. 2013'te yine Real Madrid ile çok önemli bir mücadeleye çıktık. Onları eliyorduk. Oynadığımız oyun, attığımız goller ve taraftarın yarattığı atmosfer inanılmazdı. Bir daha aynı atmosferi oluşturacaklarından şüphem yok. Yılın maçı olmasa da Bugün taraftarımızın desteğiyle çok önemli bir maça çıkacağız ve umarım en iyi sonuçla ayrılacağız." ifadelerini kullandı.

Fernando Muslera, Real Madrid ile sık karşılaştıklarının hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:

"Real Madrid ile bu kadar çok maç oynamamız, bir şeyleri iyi yaptığımızı, şampiyon takım olduğumuzu ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne alışık bir takım olduğumuzu gösteriyor. Bir kez daha Real Madrid'e karşı oynamak beni gururlandıracak. Kulüpler bazından bence en önemli turnuva Şampiyonlar Ligi. Bu turnuvada bir kez daha maça çıkmak, böyle büyük bir takıma karşı oynamak beni inanılmaz gururlandırıyor. Galatasaray da benim ikinci evim gibi oldu. Burada kendimi iyi hissediyorum. Çok önemli başarılara imza attım, 5 şampiyonluk yaşadım. Birçok Şampiyonlar Ligi maçı oynadık. Bir kere daha oynamak beni hem heyecanlandırıyor hem de mutlu ediyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!