Galatasaray Jason Denayer ile anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Jason Denayer ile anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2017 18:09

Yeni transferlerle sezona bomba gibi giren Galatasaray, Jason Denayer ile kiralık olarak anlaştı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Manchester City savunmacısı Jason Denayer ile kiralık olarak anlaştı.

Sarı-kırmızılılara gelmek için can atan Belçikalı savunmacı,gece yarısı İstanbul'a geldi.

Geçen sezon Galatasaray’ın almak istediği Denayer transferin son saatlerine kadar havalimanında beklemiş ancak Manchester City transfere izin vermemişti.

500 BİN EURO'YA KİRALANDI

Galatasaray, Jason Denayer'i 500 bin euro bedel karşılığında kiraladı. Bu transfer Belçikalı futbolcunun inatçı tavrı ile olumlu sonuçlandı Henüz imzalar atılmasa da Galatasaray yönetimi, bu transferin yüzde 99 olasılıkla bittiğini ifade ederken satın alma opsiyonu tutarını ise İngilizler henüz bildirmedi.

GALASARAY ISRARI SONUÇ VERDİ

Manchester City, Denayer’in, “Galatasaray’a gideceğim” inadına karşın kiralama izni vermemişti. Ancak Denayer de, gelen diğer teklifleri kabul etmedi. City, “Bonservisle verelim” dese de Galatasaray’ın böyle bir düşüncesi yoktu. Kulübünü ikna etme çabasında ısrarcı olan Denayer, çabalarında başarılı oldu ve İngiliz kulübü yıldız oyuncunun kiralanmasına onay verdi.

Haberin Devamı

Denayer, Galatasaray'a gelmek için sırası ile Girona, Brighton ve Standard Liege kulüplerinin kiralama tekliflerini reddetti. BelçikalıManchester City Kulübüne açık şekilde " Kiralık olarak Galatasaray'dan başka takımda oynamam" resti çekti.

 

BAKMADAN GEÇME!