Galatasaray için şok sözler: Her sene olduğu gibi...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray için şok sözler: Her sene olduğu gibi...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2019 11:45

Bir dönem Real Madrid ve Milan'da da forma giyen Hollandalı golcü Klaas-Jan Huntelaar'dan gündeme bomba gibi düşen bir transfer açıklaması geldi. Ajax forması giyen 35 yaşındaki golcü, Türkiye'den teklif aldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Bir dönem Real Madrid ve Milan gibi Avrupa'nın dev kulüplerinde de forma giyen Hollandalı golcü Klaas-Jan Huntelaar'dan gündeme bomba gibi düşen bir transfer açıklaması geldi.

Şu anda Ajax forması giyen 35 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu, söz konusu açıklamayı ülkesinde yayın yapan NOS televizyonunda katıldığı bir programda kamuoyuyla paylaştı.

Kariyeriyle ilgili bir soru üzerine konuşan Huntelaar, "Bazen, seçim yapmak zorunda kalıyorsunuz. Geçmişte Türkiye'de de oynayabilirdim ama bunu istemedim." sözlerini kullandı.

Huntelaar'ın bu sözleri, Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını şeklinde yorumlandı. Nitekim yıldız ismin adı, Schalke 04'te oynadığı dönemde Sarı Kırmızılılar ile anılıyordu.

Ünlü santrfor, 2016 yazında Schalke'de oynarken Hollanda basınına verdiği bir demeçte "Galatasaray'ın teklifiyle ilgilenmiyorum. Her sene olduğu gibi yine teklif yaptılar. Ancak şimdilik Schalke'de kalacağım." şeklinde konuşmuştu.

BAKMADAN GEÇME!