Galatasaray Esports’tan açıklama! Yaz sezonunda…

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Esports’tan açıklama Yaz sezonunda…
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 20:03

Taraftarların heyecanla beklediği haber geldi. Galatasaray Esports takımı, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları İşbirliği ile yaz sezonunda League of Legends ile karşılaşmalara başlayacak.

Haberin Devamı

27 Kasım 2017 tarihinde yapılan imza töreni ve basın toplantısı sonrasında Galatasaray Spor Kulübü ile 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği işbirliğinde yürütülecek Galatasaray Esports Takımı, League of Legends başta olmak üzere 2018 yılında farklı dijital oyunlarda da rekabetçi bir duruşla yer almayı planlıyor.

Yeniden yapılanma dönemindeki Galatasaray Esports’un başlıca hedefi önce yerel, ardından küresel başarı olacak. Galatasaray markasının kurucusundan aldığı ilham ile her rekabet alanında zirveyi hedefleyen ve bu motivasyon ile ülkemize spor vitrininde en hatırı sayılır başarıları yaşatan, Galatasaray Esports’un hedefleri de bu vizyon doğrultusunda belirlendi. Galatasaray Esports, ülkemizin popüler dijital rekabet alanı League of Legends’ın yaz sezonuna tüm bu hedeflerini gerçekleştirmiş şekilde güçlü bir giriş yapacak.

Haberin Devamı

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği Başkanı Metin Öztürk “Galatasaray ile espor için yaptığımız işbirliğini daha 3 hafta önce yaptığımız bir imza töreni ile duyurmuştuk. Sürdürülebilir ve başarılı bir Galatasaray Esports sistemi oluşturmak için kış yerine League of Legends yaz sezonundan başlama kararı aldık. Galatasaray Esports ile sadece League of Legends’da değil başka dijital oyunların liglerinde de yer almayı hedefliyoruz. 2018 için 1905 GSYIAD olarak espora 2 Milyon TL bütçe ayırdık ve ilerleyen dönemlerde de yatırımlarımız devam ediyor olacak.” açıklamasında bulundu.

Galatasaray espor branşının dinamik bir şekilde yönetilmesi ve takıma gerekli kaynakların yaratılması adına sponsorluk anlaşmalarına başlayan Galatasaray Esports, 2018 senesinde iddialı projelerle espor alanında kendini gösteriyor olacak. Türünün ilk örneği olacak, yayın merkezi haline gelecek yenilikçi bir Gaming House projesinin temellerini de atmaya başlayan Galatasaray Esports yönetimi yeni nesil Galatasaray taraftarının espor heyecanını ve ilgisini artıracak içerikler yaratmak için yatırım yapacak.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!