Beşiktaş'tan transferde ters köşe! Mandzukic derken Pato...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2021 17:15

Süper Lig'de Galatasaray'la kozlarını paylaşan Beşiktaş'ta transfer konusunda sıcak gelişmeler yaşandı. Sergen Yalçın'ın "İstiyoruz" dediği Mario Mandzukic, Milan'la anlaşmaya vardı. Başkan Ahmet Nur Çebi ise Sergen Yalçın'a dünyaca ünlü yıldızın Siyah-Beyazlı formayı giymeye hazır olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray ile karşılaşan Beşiktaş'ta transfer konusunda çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor.

MANDZUKIC'İ MILAN KAPTI
Teknik direktör Sergen Yalçın'ın 6-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası "Evet ilgileniyoruz, şartlar bize uygun olursa bu transfer olabilir" dediği Hırvat golcü Mario Mandzukic, İtalyan devi Milan ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaştan transferde ters köşe Mandzukic derken Pato...

6 aylık anlaşmaya varan Hırvat yıldızın Milan'dan sezon sonuna kadar 1.5 milyon euro garanti ücret ve bonuslar alacağı belirtildi. Milan için kendisine gelen birçok teklifi reddeden Mandzukic'in sağlık kontrollerinin ardından 48 saat içerisinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi.

Haberin Devamı

SERGEN YALÇIN AÇIKLAMIŞTI
Beşiktaş'ın Mario Mandzukic'e yarım sezon ve + 1 sezon opsiyonlu olarak 1 milyon euro garanti ve 500 bin euro bonuslu sözleşme teklifi olduğu iddia edilmişti.

Beşiktaştan transferde ters köşe Mandzukic derken Pato...

AHMET NUR ÇEBİ'DEN PATO ÖNERİSİ
Yeni Asır'ın haberine göre; Mandzukic sonrası alternatiflere yönelen Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldız Alexandre Pato'nun durumunu sorduğu öne sürüldü. Hırvat golcüye teklif edilen rakamlara Brezilyalı yıldızın siyah-beyazlı formayı giyebilecek olması yönetimin iştahını kabarttı.

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin teknik direktör Sergen Yalçın'a, "Mandzukic'in beğenmediği paraya Pato gelmeye hazır. Eğer istersen temas kurabiliriz" dediği öne sürüldü. Kara Kartal'ın bu hafta içerisinde Pato ile ilgili son kararını vermesi bekleniyor.

NKodou ve Josef'ten zafer partisi!

Haberin Devamı

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" SADECE Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!