Galatasaray bu akşam kaybederse! Olacakları düşünemiyorum...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray bu akşam kaybederse Olacakları düşünemiyorum...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 17:36

Hürriyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Ali Naci Küçük, dev derbi öncesi sarı kırmızılı takımı değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte Ali Naci Küçük'ün maç öncesi yorumları...

Nasıl bir Galatasaray izleyeceğiz bu akşam?
Bu derbinin Galatasaray adına baş aktörü Sneijder olacak. Hollandalı yıldız, 3 hafta sonra yeniden ilk 11'de sahaya çıkacak. Sneijder, Tudor ile görüştü ' Sahada olmalıyım' dedi ve formayı aldı. Şimdi Sneijder'ın sergileyeceği performans Galatasaray'ın derbide kaderini tayin edecek. Çünkü Tudor, Sneijder'ı oynatmak ve etkin kullanmak için Galatasaray takımının taktiğini de değiştirdi.10 numara pozisyonunda görev olacak olan Sneijder, bugün iyi bir 90 dakika çıkaramazsa Galatasaray'ın vay haline!!!

Başakşehir hezimeti sonrası nasıl bir performans bekliyorsun Galatasaray'dan?
Galatasaray takımı, aynanın karşısına geçti ve Başakşehir maçının ardından gerekli özeleştiriyi yaptı. Galatasaray takımında herkes bu derbiyi bir gurur, bir özür maçı olarak görüyor. Futbolcular, "Galatasaray bir sezonu derbi galibiyeti almadan nasıl bitirir?" diyerek bu maçı kazanıp tarihe geçecek istatistiği bozmak istiyor. Florya'da hafta boyunca kimle konuşsam, herkes son derece rahat ve kendinden emin....Şimdi Galatasaray adına özellikle orta sahanın direncinin yüksek ve savunmanın da sıfır hata ile oynaması gerekli.Çünkü karşılarında 10 numara profesyonel bir Van Persie olacak.Eleştirilen Hollandalı bu sezon Fenerbahçe'ye, hem Galatasaray hem de Beşiktaş karşısında galibiyeti getirdi.Galatasaray'da defans oyuncularının son derece dikkatli, sakin, sadece sahaya konsantre şekilde oynaması ve sinirlerine hakim olması gerekli.

Haberin Devamı

Hedef ne olmalı Galatasaray'da?
Galatasaray belki şampiyonluk yarışında yok, Şampiyonlar Ligi bileti için ikincilik koltuğundan uzak...Galatasaray için bu 90 dakika son derece önemli....Galatasaray bugün kazanamazsa

1- Tudor'un 2017-18 sezonunda takımda kalma ihtimali sıfıra yakınlaşır.

2- Dursun Özbek ve yönetime olan tepki desibel rekoru kırar!

3- Galatasaray bırakın Şampiyonlar Ligi'ni, Avrupa biletini yani 4. koltuğunu da ateşe atar. Trabzon gerilerden gelip Galatasaray'ı, saf dışı bırakır.

Haberin Devamı

4- Florya'da derbi öncesinde rafa kaldırılan tüm krizler tavan yapar. Örnek mi? Tudor-Sneijder....

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!