Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2017 12:03

Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı, her iki takımın yeni sezona hazırlanması açısından değer taşıyacak. Oyuncuların takıma ısınması ve taktik anlamda uyum sağlanması çerçevesinde önem arz eden Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı, futbolseverler tarafından yakından takip edilecek. Peki, Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, maç öncesi bazı bilgiler

Haberin Devamı

Galatasaray Akhisar Belediyespor hazırlık maçı bugün oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gözler yeni transferlerde olacak. UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Galatasaray artık tüm çalışmalarını Süper Lig için yoğunlaştırmış durumda. Peki, Galatasaray Akhisar Belediyespor hazırlık maçı saat kaçta hangi kanalda?

Gomis, Belhanda, Maicon ve Mariano gibi yıldızlarla sezona girmeye hazırlanan Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk maçında güçlü Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Peki, Galatasaray Akhisar maçı saat kaçta hangi kanalda?

GALATASARAY AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak hazırlık maçı bugün saat 19.00’da başlayacak ve Smart Spor’dan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

CİMBOM’DA YILDIZLAR SAHNEDE

Östersunds’a elenerek UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Galatasaray, Eskişehirspor maçından sonra Akhisar Belediyespor karşısında da kazanmak istiyor. Sarı kırmızılılarda yeni transferler Gomis, Belhanda, Maicon ve Mariano’nun bugünkü maçta ilk 11 oynamaları bekleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!