G.Saray'ın iddaa oranında müthiş düşüş! Lokomotiv Moskova'da eksikler...

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayın iddaa oranında müthiş düşüş Lokomotiv Moskovada eksikler...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 10:41

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne Lokomotiv Moskova maçıyla başlayacak. İlk olarak 1,75'ten açılan iddaa oranı, rakipteki eksikler netleşince ciddi bir düşüş yaşadı, işte detaylar...

Haberin Devamı

Galatasaray

* Emre Akbaba ve Maicon'un durumları maç saati netleşecek.

* Kasımpaşa maçında güven veren genç stoper Ozan Kabak hazır kıta! 

* Gianluca Rocchi yönetiminde, 2010 yılının Şubat ayında Atletico Madrid ile karşılaşmış ve 2-1 kaybetmiştik. İtalyan hakem Caner Erkin'i çift sarı kartla oyun dışına göndermişti.

* İlk olarak 1,75'ten açılan 'Galatasaray kazanır' iddaa oranı, rakipteki eksikler netleşince 1,55'e kadar geriledi.

Lokomotiv Moskova

* Takımın Polonyalı sol beki Maciej Rybus, 1 Eylül'deki Krasnodar maçında sakatlandı. Polonya'nın İtalya ve İrlanda maçlarında oynamadı, geçtiğimiz Cuma günkü Dinamo Moskova derbisinde de görev yapmadı ve İstanbul'a getirilmedi.

* Bu sezon, sakatlığı sebebiyle hiç forma giyemeyen merkez orta saha Aleksandr Kolomeytsev de kafilede yer almadı.

Haberin Devamı

* Krasnodar'dan gelen Fedor Smolov ise cezalı. Takımla birlikte İstanbul'a geldi ama geçtiğimiz sezon oynadığı Kızılyıldız maçında hakeme hakaret ettiği televizyon görüntülerince onaylanınca, UEFA tarafından 1 maç ceza almıştı.

* 4-2-3-1 tercih ediyorlar. Kalede Guilherme, savunmanın sağında Vladislav Ignatjev, solunda ise Rybus'un yerine Mikhail Lysov görev yapacak. Stoper ikilisinin Vedran Corluka ve Solomon Kvirkvelia olması bekleniyor. Savunmanın önünde Grzegorz Krychowiak ve Igor Denisov başlayacak.

* En ilerde, büyük bir sürpriz olmazsa, Lille'den transfer ettikleri Eder forma giyecek. Eder'in arkasında Miranchuk ikizleri 'Alexey & Anton' ve Beşiktaş'tan tanıdığımız Manuel Fernandes oynuyor. (Sağ açıkta, tecrübeli isim Jefferson Farfan da oynayabilir)

* Sözleşmesini uzatmayan Manuel Fernandes'in, sene sonunda ayrılmak için 'Kış Transfer Dönemi' başka bir kulüple anlaşacağı kulislerde konuşuluyor. 

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!