G.Saray'da Ünal Aysal bombası!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2017 18:01

Gazetemiz muhabiri Ali Naci Küçük, muhabirinden programında Galatasaray'a dair birbirnden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray muhabirimiz Ali Naci Küçük Hürriyet ve Spor Arena hesaplarında canlı yayında Tudor'un yerine kim gelecek, Fatih Terim konusunda başkan Özbek'in düşüncesi ne, Özbek'in, seçimde karşısında aday çıkacak mı gibi soruların yanıtlarını sizler için aktardı ve birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. İşte Ali Naci Küçük'ün açıklamalarından satır başları:

Maicon Tudor'un üstüne yürüdü

Takımın Tudor'dan rahatsız olduğu Cenk Ergün'e iletildi. Tudor, Malatya maçının devre arasında Maicon'a çok sert bir tepki gösterdi. Maicon ise daha sert bir tepki vererek Tudor'un üstüne gitti ama iyi ki araya girdiler. Çok kötü şeyler yaşanabilirdi. Maicon, Tudor'un üstüne yürüyor. Çok sert bir tepki koyuyor ve takım müdahale ediyor.

Özbek istese Terim 50 kez gelmişti

Haberin Devamı

Oyuncular ısrarla şunu söylüyor; Tudor'un her yenilgi sonrası sadece bize suç atılmasından sıkıldık. Kazanınca beraber ama kaybedince sadece bizi basın toplantısında hedefe koyuyor. Maicon'un en başta bir hareketi yok ama Tudor biraz şiddetli uyarı yapıp devam ettirince Maicon dayanamıyor. Dursun Özbek öyle bir zamanda seçim kararı aldı ki baskın seçim denebilir stratejik seçim denebilir. Şu an inanılmaz bir telefon trafiği var. Aday çıkartma liste oluşturma inanılmaz bir trafik var. 2.5 yıldır B planı olmadan devam ediliyor. Buradan açıklıyorum birebir görüşmedim ama en yakın çevresinden aldığım bilgi şu; 2 hafta önce Terim teklif beklemiş ve gelirse 6 aylık olsa bile evet demeye hazırım demiş.

Ünal Aysal'a teklif

Tudor'un gitmesinde önemli etkenlerden biri yabancı futbolcular. Gomis hariç. Ünal Aysal mı başka bir aday mı derseniz bir çalışma var yoğun toplantılar başladı. Mayıs 2018'de kar edilemezse 5 sene zarar edilmesinden dolayı Yönetime Kayyum atanabilir. Dursun Özbek, Fatih Terim'i istese Terim 50 kez gelmişti. Şu an mecbur kaldı ama yine tereddüt var. Teknik direktör adaylarından biri Slaven Bilic. G.Saray camiası içinde toplanan muhalif grup Özbek'e karşı ciddi bir aday çıkarma peşinde. Muhalif grubun hedefi Ünal Aysal

Haberin Devamı

Pepe istenmedi

Beşiktaş, Pepe'yi almadan önce G.Saray'a önerdiler istenmedi. Babel'in menajeri oyuncumu alın diyerek 3 hafta bekledi. Yönetim kabul etmedi. Galatasaray taraftarı, medya, sosyal medya, Hamza Hamzaoğlu, Riekerink ve Tudor'u yedi bitirdi. Yönetim sahip çıkamadı. Sosyal medya gerçekten bazı şeyleri yönetiyor gücü çok yüksek. Marcelo Bielsa resmen Galatasaray'a önerildi. Bir cevap verilmedi.

Aysal'a yoğun baskı var

Bielsa ve Bilic önerildi. Ersun Yanal ve Hikmet Karaman gündemde yok. Bazı yöneticiler Dursun Özbek'e karşı bir yapı kuralım diyerek Ünal Aysal'a başkanlık teklif etti. Ünal Aysal bu teklifi düşüneceğim dedi. Ünal Aysal'a yoğun baskı var. Ünal Aysal'ın aday olma ihtimali az ama tekrar baskılar başladı. Düşüneceğim cevabı verdi. Toplantılar başladı. 

Haberin Devamı
 

Tudor'un Galatasaray'daki sonunu hazırlayan 10 olay!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!