G.Saray'da transfer harekatı! Adres komşu...

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayda transfer harekatı Adres komşu...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 21:08

Galatasaray transferde hareketli günler yaşıyor. Yunan basını, Olympiakos'ta forma giyen 22 yaşındaki Freitas Couto Junior'un Galatasaray'ın görevlendiği yetkililer tarafından izlenmeye başlandığını ileri sürdü.

Haberin Devamı

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Igor Tudor'un listesini araştırmaya başmayan Sarı-Kırmızılılar, scout ekibinin belirlediği isimleri de inceliyor.

Galatasaray'daki yoğun transfer harekatı menajerlerin de iştahını açmış durumda! Her yeni gün Sarı-Kırmızılı ekiple ilgili yeni transfer iddialara ortaya atılırken, dış basında da Cim Bom'la ismi anılmaya başlanan birçok futbolcu var. Bu isimlerden birisi de Yunanistan'ın köklü ekibi Olympiakos'ta forma giyen Sebastiao de Freitas Couto Junior.. Bilinen ismiyle Seba...

Yunan basını, Olympiakos'ta forma giyen 22 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'ın görevlendiği yetkililer tarafından izlenmeye başlandığını ileri sürdü. Seba'nın, Olympiakos'un Kerkyra maçında gözlem altına alınacağı iddiası vardı. Ancak Galatasaray cephesi gündeme gelen iddiaları net bir dille yalanladı.

Haberin Devamı

Transferde yetkili isimlerden biri olan futbol direktörü Cenk Ergün, Brezilyalı futbolcu ile ilgili iddiaları yalanladı. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!