Furkan Korkmaz, "NBA’deki smaç yarışması...

Güncelleme Tarihi:

Furkan Korkmaz, NBA’deki smaç yarışması...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 14:47

Philadelphia Sixers forması giyen Furkan Korkmaz, Ahmet Melik Subaşı moderatörlüğündeki Fast Break programına konuk oldu.

Haberin Devamı

Şu ana kadar çıktığı maçlarda en çok Golden State Warriors karşısında heyecanlandığını belirten milli yıldızımız, Klay Thompson’ın oyun tarzını çok beğendiğini söyledi.

Basketbol Süper Ligi’nin smaç yarışmasında harika bir şovla şampiyon olan Furkan Korkmaz, NBA’deki hayallerinden birinin de smaç yarışmasına katılmak olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’deki smaç yarışması ile NBA’deki yarışmanın arasında ne kadar fark vardır, bilmiyorum ama tabii ki NBA’deki smaç yarışmasına katılmak benim hayallerimden biri. Bu sezon olmasa da önümüzdeki seneler için ‘Neden olmasın?’ diyebilirim.”

FURKAN'DAN PASAJLAR...

* Küçüklükten itibaren büyüklerle birlikte oynamam beni erken olgunlaştırdı.  A Takıma çıkmam, A Milli olmam, NBA'e gelmem hep erken oldu. 

Haberin Devamı

*Takımda en iyi arkadaşım Dario. Takımda bana çaylaklığımı hissettirmediler, getir-götür işi yaptırmadılar. 

*Belki bu sene benim için inişli çıkışlı geçecek ama fırsat geldiğinde bu değerlendirmek benim elimde. G League'de oynamamın bana faydası oluyor. Sadece maça gidip dönüyorum.Bu da sürecin bir parçası. Hedeften şaşmadan çalışmaya devam ediyorum.

 

*Staff takımın 2-3 yıl içinde final oynayacak düzeye gelmesini bekliyor. (Basketfaul)

*NBA'de tempo yüksek. Herkes şut atıyor, penetre ediyor, sıçrıyor, oyun kurabiliyor. Avrupa'dan farkı burada oyunun tamamen birebir oynanmadı. Avrupa'da ise takım oyunu ön planda.

* Ömer abi ile konuştum, o da bana sabretmemi öğütledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!